It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Lecţii de siguranţă şi bun simţ în trafic – Episodul 1

Adăugat de TrafficShow
Raportează ca șters! 27

Scene surprinse în traficul din Bucureşti. Vorbim despre soferi iresponsabili, şoferi care, cel puţin pe moment, nu realizează gravitatea manevrelor pe care le execută. Pietoni care îşi pun viaţa în pericol şi nu realizează acest aspect.

3 comentarii

 1. unde e colegu nostru arg sa ne spuna cum ca ei fiind trecuti de semnul de cedeaza, sunt masini in intersectie si nu se mai supun obligatiilor de a acorda prioritate ci revine in obligatiile noastre sa le permitem iesirea?

 2. doctor faust

  intr-un gunoi de tara, unde 80% dintre masini sunt parcate pe trotuar facand imposibil, jignitor si umilitor mersul decent pe trotuarul destinat pietonilor, carucioarelor, scaunelor cu rotile, s.a.m.d, unde politia se face ca nu vede, unde autoritatile centrale si locale se fac ca nu vad si ignora invocand scuze penibile, iar „propitarii” de conserve pe 4 roti invoca lipsa spatiului un leu pentru o parcare decenta si mai departe, situatia de la 0:26 pare usor ipocrita…de fapt foarte ipocrita.
  de la rusia spre vest romania e singura tara cu masini pe trotuar. unde nu se intampla nimic. politia e prima care parcheaza pe trotuar si in statii.

  • TrafficShow

   Total de acord cu tine in ceea ce priveste situatia parcarilor pe trotuar, insa in cazul prezentat in video, cu putin timp inainte de scena in care pietonii patrund periculos pe sosea, se poate observa ca era suficient loc pe trotuar pentru a fi folosit (0:35).

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!