It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Legume in trafic

Adăugat de ungadrian
Raportează ca șters! 57

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!
Descriere in video.

12 comentarii

 1. ing.tudor

  La faza 2, in functie de niste criterii, obisnuiesc sa pun lumina de drum stanga in oglinda dansului sau/si dau din timp un blitz/claxon scurt si nu apar probleme.

 2. La faza 2,ala cu VW nu a gresit cu nimic inainte,in si la iesirea din rond:a semnalizat schimbarea benzii 1 cu 2 inainte de rond(nu-i interzice nimeni si nimic asta),a urmat corect traseul benzii 2 in rond(chiar daca nu erau marcate) si a semnalizat din timp iesirea la a doua,incadrandu-se corect pe B2 la iesire.Ca a dat semnal de revenire pe B1 FARA ASIGURARE,asta e cu totul altceva.La faza 3,al cu „furia rosie” turbo (sa ma ierte colegul care are acelasi nick 🙂 )e numai pilot si atat.+

  • `nu am considerat ca a gresit la giratoriu ,doar ca nu am inteles de ce a folosit b2 in loc de b1 ,care era libera

 3. La ultima faza, si eu as fi reactionat la fel..se vede clar cum i-a taiat ala calea in giratoriu…uneori chiar obosesti de atatia idioti .

  • daca reactionam asa in toate giratoriile din Brasov de fiecare data cand ne taie unu calea….o sa schimbam „gumele”in fiecare luna 🙂

  • Omul s-a enervat pur si simplu. Nu a gresit cu nimic, pur si simplu a accelerat mai tare. Numai unui sofer de masina fara pretentii i se pare exagerat. In plus Dupa ce te enervezi cu un prost n-ai idee cat te relaxeaza sa o accelrezi putin mai ales cand si trage frumos.

   Cel din sens e un cretin care se crede singur pe sosea. La intrarea in sens a trecut si pe B1 pentru ca nu a redus suficient.
   La iesirea din sens omul a procedat corect a iesit direct pe B2. Dar mai departe trebuia sa treaca pe B1.

   Adrian, greseala ta este ca nu te-ai dus din prima pe langa el. Era o prostie sa il astepti pe B1 sa intre si el pe B1. Trebuia sa treci pe B2 si sa astepti acolo daca tot vroiai sa schimbe banda.
   Eu cel putin cand am astfel de evenimente accelrez mai tare pe langa el si …. m-am dus.
   Mi se poate spune frustrat de claxon, dar le mai dau si un bip scurt ca sa fiu sigur ca sunt vazut/simtit/sesizat.

  • @Kspic nu aveam nici o sansa sa-l depasesc mai repede ,eram 5 oameni in masina si era incarcata cu diverse …
   nu am zis ca a gresit ala cu „masinuta rosie ca focul sa-i surada norocul” 🙂 am raspuns mai sus in comentarii

 4. @ungadrian 0:10 Acolo cred c-am mai vazut o faza, dar protagonist parca era un taximetrist 🙂
  0:15 Poate asa ii place sa faca sensul (pe B2) pe directia „inainte”, desi putea merge linistit si de pe B1. 0:23 A „muscat” putin si din prima banda, dar altfel a mentinut cat de cat bine traiectoria, iesind pe B2 si semnalizand dreapta.
  Insa la 0:42 a gresit. Acesta e de fapt riscul unei devansari prin dreapta: cel de pe B2 semnalizeaza, dar nu se mai asigura si exact atunci cand vrei sa treci de el … trage de volan si se urca pe tine 🙁 Bine ca nu s-a finalizat cu poc.
  +

  • acolo a fost taximetristul 🙂
   bine ca e lata portiunea aia de drum si am avut unde sa trag de volan 🙂 ms GeluCJ

 5. @ungadrian Merci, inseamna c-am nimerit bine prima faza 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!