Lenea, nesimtire mare!

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 36

Cand parchezi cum pica, unde ai treaba fara sa te uiti sau sa te gandesti la altii.

Daca pe cei de la pizzerie ii inteleg ca au lasat-o pe colt chiar OK cat sa incapa 2 masini intre a lor si cele parcate in dreapta, pentru ca daca primesc o comanda oricum pleaca repede de acolo, pe cel cu Opel nu l-am inteles… loc in dreapta pana la masina era sa intre si sa iasa o targa din masina, nu s-a uitat ca era loc liber mai in fata, chiar mai aproape de unde avea el treaba si nu i-am pasat de restul lumii nici cat negru sub unghie (desi parea genul care sa aiba mult de ala). In cazul in care imi spuneti ca locul ala poate nu era liber cand a ajuns el, sa zicem ca sunt minuscule sansele, din surse sigure 🙂

3 comentarii

  1. Comentariul cel mai des intalnit la astfel de faze este: „Daca esti sofer poti sa treci…” de unde trag concluzia ca noi trebuie sa fim soferi ca sa compensam prostia lor.

    • Acesti soferi de care zici ii vezi postand pe FB apoi: „Care mi-ai atins masina, ai 24 de ore pana nu ma duc la politie …” dar continuarea e ca sunt amendati dupa cat de bine au „parcat” :))

    • Artie păi uite că am fost șofer, am trecut, dar a trebuit să pliez oglinzile 😆 Bine că nu a venit salvarea, sau mai distractiv, mașina de gunoi.

      @alexbnc: postarea de tipul ăla pe Facebook e penibilo-inutilă, dar pe de altă parte nu ai voie să lovești mașinile chiar dacă sunt parcate aiurea iar eu știu multe cazuri în care cei parcați că plantele nu au primit nici o amendă.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!