It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aproape poc – Level profi

Adăugat de McAway
Raportează ca șters! 87

Ulterior a fost mustrat prin statie, dar s-a aparat ca el a semnalizat (din pacate discutia s-a pierdut).

13 comentarii

 1. Eu nu vad sa semnalizeze.

 2. Lipsa semnalizarii face fapta mai grava dar prezenta semnalizarii nu ii reduce din gravitate. Multi nu inteleg asta, multi cred ca semnalizarea le da prioritate „dar am semnalizat”, „dar nu ai vazut ca am semnalizat?”, etc.

  • Corect, dar mai este și situația în care cel pe care urmează să-l depășești a semnalizat înaintea ta o astfel de manevră.

   Art. 118. – (1) Conducătorul de vehicul care efectuează depăşirea este obligat:
   a) să se asigure că acela care îl urmează sau îl precede nu a semnalizat intenţia începerii unei manevre similare şi că poate depăşi fără a pune în pericol sau stânjeni circulaţia din sens opus;

 3. Salut. Ce Prestigio e? Filmează destul de bine.

 4. @McAway Pana la level-ul profi cred ca mai are de lucru. Deocamdata pare a fi undeva la nivelul semipro, cam la fel cu cei care nu se asigura prima data in spate atunci cand se lanseaza intr-o depasire.
  +

 5. Cu ce editezi?

  • Momentan nu am instalat niciun program bun si l-am editat cu movie maker

 6. cel cu masina mare a fost un mare nesimtit…

 7. cosmindaniel12

  Haideți să ne gândim un pic…
  Se vede de la începutul filmării că tiristul se asigură, că vrea şi el să depășească. Nu se vede dacă a semnalizat sau nu, dar intră în depăşire amândoi odată.
  Eu sunt sătul de grăbiţii care se bagă în depășirea unei coloane, când văd că şi cei din faţa lor vor să depășească!
  În loc să se arunce în depășirea a 2 tiruri, nu era mai bine să stea liniştit, să lase tirul să depășească, şi să mai aibă răbdare câteva secunde? Eu unul aşa fac!

  • Cred ca la fel ar fi facut si cel cu masina mica, insa nu a avut cum sa viseze ca cel cu tirul va depasii, deoarece nu avea semnalul pus 😀

  • @cosmindaniel12 Nu e suficient sa se asigure, trebuie sa-si semnalizeze intentia de a depasi! Daca nu o face, cel din spatele lui (in acest caz turismul) de unde sa stie ca semipro vrea sa depaseasca si nu are de gand sa stea in spatele primului camion pana la destinatie?
   Daca semnalizeaza intentia de a depasi, e altceva, cel care il urmeaza isi asteapta randul. In caz contrar, daca depasirea este permisa si posibila, intra in depasire si camionul asteapta un alt moment pentru manevra. Nu se vede c-ar fi semnalizat si … nu intra amandoi in depasire deodata, ci autocisterna intra in depasire abia la 0:29, cand deja turismul era la randul lui angajat in depasire pe sensul opus de mers 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!