It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

14 comentarii

 1. @SAVIEM_PS_30 0:37, 2:29, 2:49, 3:09 Unii dintre astia cred c-au o mica problema cu tine. Vor sa vada mai de-aproape masina sau persoana, indiferent ca e vorba de-un drum drept sau esti intr-un giratoriu 🙁
  +

 2. 0:13 – manevra idioata;
  2:12 – o greseala, un pic mai atent la pietoni 🙂

  • SAVIEM_PS_30

   Nu prea ai dreptate.
   Pietonul nu era angajat in traversarea strazii.
   Or, potrivit art. 72 alin. 2 din O.U.G. nr. 195/2002 (Codul Rutier), pietonii au prioritate de trecere fata de conducatorii de vehicule numai atunci cand sunt angajati in traversarea drumurilor publice prin locuri special amenajate, marcate si semnalizate corespunzator, ori la culoarea verde a semaforului destinat pietonilor.
   Cu alte cuvinte, pietonul care intentioneaza sa traverseze un drum public nu are prioritate de trecere fata de vehiculele care se deplaseaza pe acel drum public.
   De altfel, aceasta regula este una logica, avand in vedere ca pietonul, in calitate de participant la trafic este obligat sa se asigure, inainte de traversarea unui drum public, ca nu afecteaza fluenta sau siguranta circulatiei prin aparitia sa intempestiva, chiar si atunci cand are loc printr-un loc special amenajat.

  • Logic si corect, e sa reduci viteza in dreptul trecerii( art.122 Conducatorul de vehicul este obligat sa circule cu o viteza care sa nu depaseasca 30 km/h, in localitati, sau 50 km/h in afara localitatilor, in urmatoarele situatii:i) la trecerile pentru pietoni nesemaforizate, semnalizate prin indicatoare si marcaje, cand drumul public are cel mult o banda pe sens, iar pietonii aflati pe trotuar, in imediata apropiere a partii carosabile, intentioneaza sa se angajeze in traversare), altfel pietonul ala, poate astepta acolo la nesfarsit sa traverseze strada. Nu stii ce-i in capul pietonului, mai bine opresti, cand il vezi langa trecere, e un sfat. 🙂
   PS: manevra idioata era din partea celui cu audi 😉 nu m-am referit la tine, sa nu se inteleaga gresit.

  • Mie mi se pare foarte aiurea gardul viu de langa trecerea de pietoni. Nu stiu daca este gandit sau nu, dar nu mai vezi din timp daca intentioneaza cineva sa treaca…

  • SAVIEM_PS_30

   Traffictime, nici de aceasta data, nu ai dreptate.
   In primul rand, nu ma deplasam cu mai mult de 30 km/h pe acel sector de drum.
   In al doilea rand, obligatia la care faci tu referire, intr-adevar, exista. Ea este prevazuta de art. 123 lit. h din Regulamentul de aplicare a Codului Rutier , iar nu de art. 122 asa cum ai scris tu.
   Insa, conducatorul auto este obligat sa respecte aceasta regula doar in ipoteza in care drumul public are cel mult o banda pe sens. Or, eu ma deplasam pe un drum public cu doua benzi pe sens. Cu alte cuvinte, regula la care te-ai referit nu se aplica in aceasta situatie.

 3. Ai cumva scris mare pe masina : „LOVESTE-MA!” ? 🙂

 4. Face cineva un sticker cu art. 72 alin. 2 din O.U.G. nr. 195/2002 (Codul Rutier) ? vreu sa il lipesc peste tot.
  ON :Ai activat functia invisible mode ,si ai uitat-o asa! apasa pe butonul OFF

 5. Bravo celui cu Sandero din giratoriu! De restul nu are rost să comentez…avem toți aceeași părere. Doar ei nu știu ce au greșit – pentru că n-au de unde…

 6. Felicitari pentru editare!
  Vrei sa afli de ce?…..

 7. Am recunoscut cateva masini in filmul tau, asa de mare e Suceava. 😉
  Ca sa nu mai zic ca am recunoscut toate locatiile din primele 2 secunde iar nesimtirile din trafic sunt tot cu iz autohton.

 8. Nu inteleg cum nu te-ai oprit la prima faza la aia cu a1. i-as fi aruncat cheile pe camp

  +

  • Terminati cu treburile astea agresive, ca au inceput astia sa dea puscarie pentru orice!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!