It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

La limita

Adăugat de pug
77 0

In prima faza, cand am vazut ca cel de pe b2 franeaza, am crezut ca unul din cei doi vrea sa vireze stanga. Nu mi-am inchipuit ca cel din fata mea nua vazut pietonul.

10 comentarii

 1. Daca doi franeaza pe banda alaturata……….un oltean din DJ, iute la minte, asa cum se lauda, ar fi trebuit sa franeze si el…..si doar asa din mimetism….ca sa nu mai zic de preventie, ca deja e o notiune prea abstracte pt. unii….indiferent de zona folclorica. E bine ca a avut totusi reflexele la el.

 2. Hm,doua treceri consecutive la cca.40 m una de alta?Una inainte si a doua imediat dupa intersectie?Mi se pare aiurea,trebuia sa o lase numai pe prima.A doua daca are trafic pietonal si masinile opresc,vor bloca intersectia.Si se va incetini si inaintarea lor,daca trebuie sa opreasca la ambele treceri…consecutiv.

  • silviupn69

   Sunt intru totul de acord cu ce zice 7Sins aici. Pozitia celei de a doua treceri este prost gandita, dar chiar si asa mai am o completare legat de semnalizarea ei ( aka Dorel – Polutia nu sesizeaza ii doare in bascheti ) si anume in partea stanga au incaput pe stalp cele doua indicatoare, pozitionate corect cu trecerea de pietoni deasupra celui de sens unic, iar pe stalpul din dreapta nu au mai incaput. S-a terminat stalpul pre repede probabil :))), a fost prea scurt. In atare situatie sare in ochi in prima faza semnul de sens unic si apoi cel de traversare. Nu doresc, sa caut scuze de nici un fel conducatorului renaultului.

  • Mai mult, ținând cont de situația atipică cu două treceri consecutive la distanță așa de mică, ar fi fost normal ca a indicatorul pentru a doua trecere să aibă și ceva bec cu lumină galbenă intermitentă.

 3. totusi a avut reflex, a preferat sa faca masina „muci” decat sa plimbe un pieton pe capota, plus si pentru soferul neatent.

  • Nu m-am uitat, dar soția mi-a spus ca era o femeie la volan.

  • Asa e, mai rar mi-a fost dat sa vad asa reflex. Jos palaria pentru prezenta de spirit. Un pic cam tarziu, dar mai bine asa.

 4. Buna miscare. Proasta alegere. (de a nu frana din timp cand cei de pe B2 franeaza)

 5. Andrei Ciocan

  Și în București sunt cu duiumul două treceri de pietoni una după alta, la 40 – 50 m.

 6. Nu era atent la trafic , s-a speriat cand a vazut pietonul si a tras de volan pentru evitare , daca era o masina/pieton/obstacol in acel loc iesea urat .

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!