La limita – ep. 3

Adăugat de ghitaCJ
Raportează ca șters! 106

Anul nou (universitar) a și sosit, traficul s-a întețit, abaterile s-au înmulțit… toate fazele sunt din octombrie.

A patra fază s-a întâmplat pe strada Clinicilor, aproape de UPU. Au mai fost filmări din zonă, se circulă destul de tare deși e plin de spitale și pietoni în halate și șlapi. Pentru cârcotași, am „imobilizat vehiculul” doar două minute ca să iau pe cineva (Art. 63, al.2, lit.a).

8 comentarii

 1. + pt video si inca un + pt domnul de la sfarsit. 😀

 2. Cu.pluta.sunt.dus

  brrrrr la a patra faza… Uite asa mor oamenii… 🙁

 3. Mda, doamna cred ca era ruda cu taximetristul oprit in fata mea. Dupa incident s-au blocat amandoi cateva secunde facandu-si cruci si uitandu-se prostiti la trecerea de pietoni.

 4. Ma distreaza ca fiecare interpreteaza cum vrea legea. Citeste-o iar.
  Nu ai voie sa astepti pe cineva, ai voie sa stai cat timp urca sau coboara, si binenteles sa nu incurci pe ceilalti. Nu stiu ce masina ai dar poate ai obturat vizibilitatea indicatorului de trecere de pietoni.

 5. Nu am obturat nimic, eram în afara părții carosabile. Am spus eu că am așteptat? Atât a durat îmbarcarea unei persoane care tocmai ieșise din spital și avea probleme de deplasare.
  PS: așteptasem într-o parcare la vreo 300m până au coborât din salon.

 6. De multe ori m-am intrebat la faze din astea cum poti fi atat de cretin, incat pe o strada cu sens unic, plina de spitale, cu trecerea pentru pietoni in fata si masina din stanga oprita in fata ei, sa mergi in continuare ca nebunul.
  +

 7. Părea să fie student, ceea ce de multe ori implică teribilism și lipsă de experiență. Been there, done that, dar nu așa de la limită.

 8. 0:58 – Ai di ma-sa.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.