Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Liniuta pe autostrada

Adăugat de Andrew53
Raportează ca șters! 18

Depasisem pe B2 cu ~133 km/h in timp ce primesc flashuri din spate. Trec inapoi pe B1, ma depasesc 2 autoturisme marca Audi, se pun in paralel si isi ‘sincronizeaza’ vitezele, franand pana la ~100-110 km/h. De ce? Sa dea si ei o liniuta, „ca baietii”, ca de-aia vrem autostrazi.

6 comentarii

 1. robytza_94@yahoo.com

  De ce mergi pe B2,cand B1 e liber?! Vorbesc de inceputul clipului.

  • Pentru ca meltean.

  • Salut si tie. Am incarcat tot clipul pentru a demonstra haterilor ca tine si ca cel care m-a facut meltean ca tocmai depasisem un tir (+inca alte 6 masini inainte, iar de fiecare data reveneam pe B1): https://youtu.be/rm2YTQp9LMA Drumuri bune!

  • VaiSiaMar

   Poate te-ai intors de fiecare data, dar la depasirea tir-ului ai stat pe banda 2 aproape un minut (de la 14:59:20 pana la 15:00:10). Daca vroiai, puteai sa te repliezi inainte ca ala sa-ti dea flash-uri. Si nu ii o scuza ca mergeai cu 133.

 2. Video arată mai mult faptul că nu-ți place B1 mai mult decât liniuțele celor doi, pentru că avem autostrăzi.

  • Salut si tie. Am incarcat tot clipul pentru a demonstra haterilor ca tine ca tocmai depasisem un tir (+inca alte 6 masini inainte, iar de fiecare data reveneam pe B1): https://youtu.be/rm2YTQp9LMA Drumuri bune!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.