Lipsa amortizoare sau cazan pe valuri

Adăugat de bo4dan
Raportează ca șters! 34

Din cauza acestor cazane mor oameni nevinovati.

12 comentarii

 1. Si eu care le schimbasem la ~50%…

 2. era de la bass….:D

 3. Nu bate, nu troncane…

 4. Ador gandirea unora care voteaza cu PSD … prietenas amortizoarele la noi in Romania au devenit „consumabile” le schimbi mai rau de cat placutele de frana datorita drumurilor jmechere pe care le avem in Romania… asa ca si prin urmare nu datorita „cazanului” mor oameni ci datorita drumului foarte prost si lipsa de bani a unor nefericiti. Asa ca inainte sa balmajesti aiurea te sfatuiesc sa te uiti in jur si sa incerci sa intelegi problema si sa vii cu o rezolvare nu cu o alta problema sau cu o injurie.

  • Prietenas, ca tot te adresezi asa, tocmai pentru ca masina e un lux, nu toți trebuie sa aibă asa ceva. Cine își permite sa înlocuiască ce e necesar să-și cumpere, ceilalți sa folosească transport în comun. Nu e vina conducerii tarii sau a drumurilor ca unii nu își întrețin mașinile. Și da, de aia mor oameni nevinovați, din cauza cazanului care nu are plăcuțe de frana schimbate, amortizoarele sunt duse de 200k km dar el le mai tine încă pe atât, din cauza ca nu își ia anvelope decât resapate, motive din astea, banale pentru unii ca tine. Și mai ales ca vina o poarta parlamentarii și tara asta ca are drumuri proaste, nu cetățenii care se uita doar în buzunarul lor și au impresia ca masina e făcută sa o poată avea oricine.

  • ti-a cam zis-o rzv , prietenas :))

  • ma amuzi cum crezi ca totul se rezolva cu mijlocul de transport in comun. Sa transporti tu un copil bolnav cu mijlocul de transport in comun, sa te duci tu la piata cu mijlocul de transport in comun. Faptul ca traim intr-o tara rupta de saracie inseamna sa ai cazane pe drumuri „PRIETENAS”. Uite-te in Austria unde si cea mai jaf masina este intretinuta de proprietar pt ca nu are parte de „meseriasi” auto care ii fura si de drumuri proaste care strica un amortizor la 10,000 km si cu siguranta nu are parte de proasta ta informare. Totul se ajunge la cine conduce tara si cum o conduce. Si da amortizorul trebuie sa tina pana la 200k poate si mai mult. Eu personal am ajuns sa schimb amortizoarele la 50k asa ca nu imi spune tu mie ca oameni care se chinuie sunt vinovati .. sau faci si tu parte din grupul de oameni care spun „MORTUL E DE VINA”??

 5. AragazCuBuleDeAer

  La cazanul meu am montat pe spate 2 amortizoare americane , noi pe gaz si la cateva zile , la o simpla inspectie optica am constatat ca unul explodase si improscase pe dedesupt cu ulei, inclusiv interiorul anvelopei. Am sesizat eu ca trebuie sa corectez mereu traiectoria masinii cand eram in curba pe franare , dar nici prin cap nu ma gandeam la amortizoare.

  • Amortizoare pe gaz si sare ulei? :))

  • exista pe gaz si ulei , cred ca nu a precizat din prima 😉

  • AragazCuBuleDeAer

   @rohanescu , documenteaza-te , „Gogu”e mare…din fisa tehnica a produsului , „All shocks and struts use hydraulic fluid (oil) to control damping. A gas charged shock or strut uses high-pressure nitrogen gas to reduce oil foaming during high-speed damping, and therefore maintains performance.”
   @Bigmoon , am crezut ca se subantelege cand am spus ca sunt pe gaz si a sarit ulei din ele, da erau cu ulei si gaz , cica sunt sport, sau mai bine zis erau . :)))

 6. daca si-a dat toti banii pe masina……..mai trebuie si intretinuta? Inca merge „deci e ok”

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!