It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Poc live

Adăugat de bonygy
Raportează ca șters! 60

Poc live.
08.08.2018 ora 07:30, Piata Romana, Bucuresti
Trafic, viteza, vine pensionarul infipt in pedala si BUF!
Nu am mai stat sa ma gandesc daca sa dau filmarea, totul era prea clar, mai ales ca era si politistul acolo.

18 comentarii

 1. Și polițistul a stat numai lângă mașina de serviciu? Sau ce a așteptat? Poate ne zici continuarea dacă mai erai prin zonă.

  • Da. Nefiind victime, politistul le-a spus sa elibereze intersectia cat mai repede si sa discute in alta parte despre amiabila sau alte chestii.
   Au disparut de acolo repede, lovitura nu a fost asa de grava, au plecat pe rotile lor. Cred ca au facut schimb de numere de telefon (cel putin) inainte de a pleca.

 2. Politistul ala de ce statea acolo? Dirija sau nu? Daca dirija si nu a facut semn sa opreasca, atunci putem spune ca a franat fara motiv? Inutilitia strikes again…

  • Cred ca s-a facut semaforul rosu. Si motive pentru franare se pot gasi oricand, dar scuze pentru tataie care mergea mult prea aproape pentru abilitatile lui de franare, nu!
   Vezi ca toti franeaza, dar doamna a calcat un pic mai tare frana ca sa se opreasca inainte de trecerea de pietoni. Si asta i-a cam adus si nefericitul eveniment, pentru ca tataie, se crede schumi, dar are reflexele unei broaste testoase. (el putea sa anticipeze o frana cand ceilalti de pe benzile de langa el incetineau deja). Oricum e vina lui 100%. Singura varianta ar putea fi daca doameni nu-i functionau stopruile de frana, dar nu cred ca e cazul. Si oricum ar trebui dovedit cumva.

  • Nu exista motiv. Avem militian in intersectie, deci dirija intersectia, semafoarele se anuleaza. Aici se poate da culpa comuna fara probleme
   1. franare fara motiv (degeaba ai rosu daca ai militian in intersectie, automat se deduce ca dirijeaza intersectia)
   2. nepastrarea distantei
   PS: se vede pe clip cat de atenti au fost toti cei 3 soferi de au oprit pe trecere…

  • Nu era niciun milițean la semnale. Era doar un ”contemplator” la zebra.

  • Verdenpom … de unde naiba ai scos-o p’asta cu culpa comuna !? Vezi vreu politist care dirijeaza circulatia ?
   Siii… ca sa pricepi altadata, un polititst dirijeaza circulatia atunci cand da din maini. Asta vad ca sta cu mainile la spate si supravhegheaza circulatia. Doamneeee….

  • vezi ca mainile unui militian lasate inseamna oprire pentru tot traficul…

  • extreme9933

   Unii sunt chiar inapoiati mintal pe aici si nu o sa spun ca ma refer la verdenpom. Sunt curios unde au gasit in legislatie ca daca politistul are mainile la spate, bagate in buzunar sau pe langa corp trebuie sa opreasca careva. Bine ca nu isi rodea unghiile ca sigur avea si asta o insemnatate.

  • verdenpom daca ai permis de conducere, da-i foc.

  • Art. 88 – (1) Semnalele poliţistului care dirijează circulaţia au următoarele semnificaţii:
   a) braţul ridicat vertical semnifică „atenţie, oprire” pentru toţi participanţii la trafic care se apropie, cu excepţia conducătorilor de vehicule care nu ar mai putea opri în condiţii de siguranţă. Dacă semnalul este dat într-o intersecţie, aceasta nu impune oprirea conducătorilor de vehicule care se află deja angajaţi în traversare;
   b) braţul sau braţele întinse orizontal semnifică „oprire” pentru toţi participanţii la trafic care, indiferent de sensul lor de mers, circulă din direcţia sau direcţiile intersectate de braţul sau braţele întinse. După ce a dat acest semnal, poliţistul poate coborî braţul sau braţele, poziţia sa însemnând, de asemenea, „oprire” pentru participanţii la trafic care vin din faţă ori din spate;
   de ce nu cititi oamen buni carticica rutiera?
   http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/mijloace-semnalizare-rutiera/semnalele-politistului/

  • @erdenpom, unde vezi ca politistul a avut alta pozitie a mainlor dacat la spate? Cred ca te uiti la alt videoclip… Te dai destept, dar dupa cum am zis, da-i foc.

 3. Simpla prezenta a politistului in intersectie nu inseamna ca dirija circulatia. Soferii au obligatia sa respecte semnalele politistului, semafoarele, indicatoarele de prioritate in ordinea asta. Eu nu vad semnale ale politistului .

 4. Politistul nu dirija nimic. Astepta si el sa se faca verde pentru pietoni sa poata traversa in continuare :)))

 5. Pentru a discuta cat mai la subiect si cu legislatia in fata voi posta un articol si problemele obsevate de mine in aceasta situatie. Asadar:

  Capitolul 4, Sectiunea a 6-a, art 88 din Regulament Circualtie rutiera OUG 195/2002:

  „b) braţul sau braţele întinse orizontal semnifică oprire pentru toţi participanţii la trafic care, indiferent de sensul lor de mers, circulă din direcţia sau direcţiile intersectate de braţul sau braţele întinse. După ce a dat acest semnal, poliţistul poate coborî braţul sau braţele, poziţia sa însemnând, de asemenea, oprire pentru participanţii la trafic care vin din faţă ori din spate;”

  Problemele observate de mine:
  1: Nu vad semnalul de oprire precedent pozitiei cu bratele coborate
  2: Bratele la spate inseamna brate coborate?
  3: Avand 1 si 2, semnalele politistului se iau sau nu in considerare?; El dirijeaza sau nu circulatia?
  4: Daca raspunsul la 3 e afirmativ atunci pietonii nu au drept de circulatie (indiferent de culoarea semaforului) fiindca vin din fata si din spatele politistului iar vehiculele au drept de circulatie indiferent de culoarea semaforului fiindca circula in directia stanga-dreapta raportata la pozitia politistului.

  Astept pareri.
  Multumesc.

 6. Astharoth

  dar vai 🙁 cuum asa ceva? Soferul cu experienta, cu masina noua si buna nu a reusit sa evite aceasta situatie? 🙁 de ce are RCA asa ieftin ??

  • Astharoth

   Soferul skodei dormea inca, fordul a franat mai tare, skoda a incercat sa il evite si a luat poloul, care culmea a franat mai usor ca fordul.

   Naspa ca unii incurca strada cu dormitorul si masina cu patul :(.

 7. ZegheTank

  Ce fortare de galben imi pare acolo si cu politistul de fata… De ce se opresc pe trecere si dupa?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!