It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

LIVE Accident Bacau Oct 14 – 2017

Adăugat de ochifaradioptrii
Raportează ca șters! 93

Trimis de ddxr via Trafictube Forum

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/live-accident-bacau-14-2017/

21 comentarii

 1. Cel cu Alfa, intra pe B1, taie sensul ca un coca, si nici nu prea sa semne ca ar fi vrut sa franeze. Si tare cred ca cei doi cu Ford, respectiv Peugeot, erau deja in sens cand intra acel domn cu alfa.

 2. Cel cu alfa romeo intra cu viteza mare in sensul giratoriu iar fumul de la esapament, in momentul impactului, arata ca era cu piciorul pe acceleratie si nu pe frana. Posibil accident intetionat.

  • Tinand cont ca alfa era deja carpita si de zona dreapta fata cu care loveste si eu cred ca a mers la interceptare, altfel fordul scapa.

  • Din propria experienta, vionvatul e cu fordul degeaba e un cretin ala cu alfa! Politia nu poate amenda pt viteza in sens giratoriu daca nu sta acolo cu radar.

   Alfa era la iesire din sens fordul la instrare in sens, tot asa am patit cu un passat, care a intrat din dreapta si eu numai am putut evita!

 3. trebuie ca filmarea sa ajunga la cei implicati, nu stiu ce sa spun despre desfasurarea evenimentelor !

 4. Stil kamikaze, in viteză şi drept. Ai lăsat filmarea poliţiei ?

 5. calltodemocracy

  Din ce se vede,cazul e discutabil..Cu toate ca cel cu alfa a intrat ca racheta in sens,vinovat poate iesii tot cel cu fordu’.

  • Pai unde e partea discutabila ca vinovat poate iesi tot cel cu fordul? Aici nu e nimic discutabil:))

  • cel cu alfa spune ca era deja in sens si ca celalalt i-a taiat fata , deci este discutabila faza fara filmare si fara martori

  • @ungadrian daca ar sustine asta cel cu masina gri, atunci celalalt ar fi trebuit sa fie lovit in partea din fata; chiar si fara filmare, politistii ar trebui sa rezolve usor o situatie de genul acesta. Daca nu ar fi fost sens giratoriu, atunci cel cu masina gri putea avea castig, mai ales daca nu i se putea determina viteza.
   Au mai fost prezentate pe site situatii de genul acesta si discutiile au fost „interesante”.

 6. robwin_75

  ungadrian@ daca era in sens oare NU trebuia sa acorde prioritate de dreapta ?

 7. Foarte misto speta asta…

  Muream de nerabdare sa citesc commenturile si sa vad ca e data vina pe masina neagra…

  N-a fost sa fie, va felicit,!

  Aia nu se poate numi intrare in giratoriu, filmarea trebuia sa ajunga la cel lovit pentru a se putea disculpa.

  • din propria experienta spun, fordul e vionvat, nu a fost atent la alfa.

 8. pentru mine cel periculos in trafic e cel cu alfa romeo. Legea nu specifica decat ca prioritate au cei care circula deja in sensul giratoriu, ori nu e imposibil ca cel cu fordul sa fi fost deja in sens, avand in vedere ca din momentul in care alfa romeo intra in sens pana la momentul impactului trec aprox 1.9 secunde. Oricaruia dintre noi i se poate intampla ceva de genul asta, de prosti e greu sa te feresti, mai ales cand au viteza…

  • daca te uiti si la stanga cand in cand poti evita usor…adica acorzi prioritate la boul!!!

 9. Din start, daca e vreunul care se regaseste in postura celui cu Alfa, va regasiti fara probleme in categoria pericole la siguranta rutiera…
  Aia doi care sunt loviti o sa declare ca s-au asigurat din stanga, au vazut masina din stanga, de pe b2 incetinind la giratoriu si au patruns in el. Dupa ce au intrat in el, Alfa a venit tare pe b1, nu a incetinit, a taiat benzile si i-a lovit. Unghiul de filmare si amenajarea aia florala din centru e foarte nefericita, dar sunt sigur ca sunt camere de supraveghere si o sa fie evidenta treaba. Pentru ca sunt 2 masini, o sa ajunga la cercetari… sunt 2v1, sper ca inregistrarile de pe camerele video sa le confirme declaratiile si „sepcalie” ala sa ramana cu buza umflata ca o merita.

  Problemele la sensurile giratorii sunt 2:
  1) gunoaiele care avanseaza si blocheaza b1, dupa care au pretentia sa fie lasate sa treaca
  2) gunoaiele care vin lansate, si unde in conditii normale de trafic alta masina avea timp sa se inscrie in giratoriu, acum nu mai are. E aproape imposibil de dovedit

  Cred ca am vazut cateva clipuri cu motociclisti veniti tare, nu sunt intrati in giratoriu, masina se baga si motociclistul se propteste in laterala sau in spatele ei.

  • Da, pentru ca ei considera ca la giratorii se da „prioritate de stanga”, nu prioritate celor aflati deja in sens (indiferent de viteza de deplasare).

  • mi se pare ca alfa a intrat in giratoriu mai devreme ca fordul!

 10. Tamponare nu accident mah!

 11. Ce „coca”! Cum coboara el din cazan „like a SIR”! Si ochelari de soare si sapca.
  La cum intra in sens nu l-a interesat deloc ce vine din stanga, daca este nevoie sa acorde pioritate.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!