Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Mic poc live … biciclist in pericol

Adăugat de bonygy
Raportează ca șters! 77

Obiectele sunt mai aproape decat par in clip!

25.05.2018 aproape ora 17, sos. Mihai Bravu.

Skoda vine lansata din spate, vede prea tarziu coloana oprita, franeaza si juleste Golf-ul. Eu m-am speriat mai mult de traiectoria Skodei, fiind extrem de aproape sa tavaleasca biciclistul din fata. Se pare ca pustiul si pitipoancele se grabeau spre mare si i-a dat talpa mai mult decat trebuia … posibil facea si un live pe FB.
Desi totul era clar, am intrebat-o pe soferita Golf-ului daca ii este utila filmarea, m-a refuzat politicos si mi-am vazut de drum.

12 comentarii

 1. Eu cred ca pustiul a vazut biciclistul si de asta nu a tras de volan de prima data. Totusi, a evitat destul de bine un accident ce putea avea daune materiale mult mai mari :).

  • doctor faust

   eu cred ca orice sofer care ajunge in situatii de genul asta ar trebui sa ia o pauza si sa reflecteze la conduita rutiera. in niciun ca felicitat pentru ca era cu ochii-n luna si a evitat bine o situatie in care nici nu trebuia sa se afle. dar astea sunt vremurile, standardele, asteptarile. pareri si pareri.

  • Eu nu am spus ca trebuie felicitat. Hai sa nu mai judecam faptul ca era cu ochii cine stie unde. Cu totii avem momente si momente. Spun doar ca in conditiile date, putea iesi mai rau pt biciclistul din dreapta.

 2. Dragute buci din vw. Pacat ca ala cu sortul ce si-o facea prin buzunar a stricat privelistea…
  Cat despre skoda… sofer idiot, ar trebui rastignit de picioare 2 zile. Unde drac se grabeau prostii in oras? De fapt stai, unde drac te grabesti ca nu economiseste nici macar 15 minute la asa mers imbecil. Daca e baiet’ destept isi pune statie si merge prin satele uitate de lume cu 70-75 km/h in loc de 50…

 3. Excalibur

  Care sa fie explicatia micului poc daca cel cu skoda a inceput sa puna frana inaintea VW-ului (lipsa ABS, anvelope made in China, frane defecte, sofer pilot cu permis de 3 zile)? Pare ca nu avea viteza atat de mare incat sa nu aiba timp sa se opreasca in spatiul existent.

  • Mai degraba cred ca se credea mare „racer ” ,pus pe impresionat fete .Daca era iarna cu zapada pe jos , facea ravagii .Asta e rezultatul cand ai masina incaltata cu „opinci ” si frane varza …

  • N-a apreciat bine distanța și viteza celor din față. Inițial a pus frână ușor iar apoi abia spre final a apăsat-o mai tare. Am avut Fabia și frânează foarte bine mașina aia, desigur asta dacă e ajutată și de niște anvelope bune și un sistem de frânare întreținut.

  • zgomotila

   Am curaj sa pun pariu ca franele alea nu tin nici 50%.In plus Schumi asta demonstreaza o grava lipsa de experienta si-i lipseste total ,,simtul masinii”!Parerea mea!

 4. De cand s-a scos taxa auto, s-au umplut drumurile de cazane la 2.000 euro

 5. Ok, numarul este B XXX ALB dar masina este neagra. Asta inseamna daltonism 😀

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.