Live pe Facebook la volan

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 73
 1. Au ales prost momentul cand sa treaca strada.
 2. Daca ai Mercedes de 20 de ani esti smecher si poti sa fentezi fraierii.
 3. Frica de Politie loveste din nou. Unii sunt atat de prosti incat nu pot intelege ca daca ai voie cu 100km/h, poti merge cu atat si cand vezi Politia, nu trebuie sa franezi pana la 60km/h.
 4. Si specimenul cu BMW care le arata prietenilor in direct pe Facebook cum se conduce bolidul lui singur, pe contrasens. Asa omoara oameni nevinovati, cu telefonul in mana.
 5. Pentru unii marcajele sunt un mister total.
Ce mai caută lumea:
 • filmari cu telefonul

4 comentarii

 1. Fara sa il apar pe cel din faza 2, acordandu-i prezumtia de nevinovatie, la ce lipsa crasa de marcaje e in Bucuresti, daca ai trece prima data pe acolo nu ai risca sa ti se intample la fel? Sa te trezesti pe contrasens..
  Sau poate mi-a scapat mie vreun marcaj ceva, e posibil si asta.

  • 1. Faza e in Ploiesti, dar nu are neaparat importanta asta.
   2. Da, marcajele sunt destul de sterse, pe camera nu se vede bine, insa in realitate se observa clar ca aia e doar o incadrare mica pentru STANGA. Acolo e o strada cu o singura banda pe sens, iar respectivul e din Ploiesti si cu siguranta stia asta. A fost doar nesimtire (nu e singurul care practica asta ca sa mai „depaseasca cateva masini” la acel semafor. Problema mare e cand din contrasens sunt masini incadrate pentru stanga (la fel ca pe sensul nostru) – atunci nu are cum sa continue dupa intersectie si forteaza sa intre in randul de masini, facand pe altii din spate sa mai ramana la semafor doar pentru ca e el jegos..

 2. Ochiul Nevazut

  Nici cu vranceanul (Mazda albastra) de la 1.05 nu imi este rusine. Sa rulezi (conform autorului +100) cu roata de rezerva (de dimensiuni mai mici) montata pe FATA = inconstienta totala
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.