It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

loading… (3) (si un taximetrist ofensat)

Adăugat de LTAA
Raportează ca șters! 13

nu bagati in seama micile erori de editare din clip.

la final, l-am trezit pe nenea taximetristu din somnul ratiunii afisandu-i „semnul pacii”. A meritat oare efortul taximetristului de a-si arata maretia? eu zic ca se putea baga din nou la somn linistit. Linistit, desigur, in cazul in care nu ii apare vreo masina Uber in vis.

9 comentarii

 1. Mersul tău haotic si agresiv in trafic ii determină pe ceilalți care conduc preventiv să franeze de multe ori ca să treacă „majestatea ta agitată și grăbită” după cum zici si tu in clip. O masina frânată duce la alte 3-4 masini frânate in spatele ei și tot așa. Dacă uneori te întrebi de ce se circula prost la noi sa te uiți la clipul tău.

  • Iveco Stralis

   big +

  • Harvey_Specter

   Foarte bine zis.
   Autorul e doar unul din soferii indisciplinati pe care ii blameaza si el. Just another ‘Cocalar POV’.

  • ati vizionat clipul, nu?

  • Harvey_Specter

   Da, alta intrebare?

  • Mie imi place cum mergi. Anticipezi bine, totul fluent
   E cam periculos pentru ca un idiot la un moment dat nu te va observa

  • mersul „haotic și agresiv” e de fapt unul absolut firesc, regulamentar, preventiv, etc. Ce iese în comun este faptul că fac constant slalom printre c̶r̶e̶t̶i̶n̶i̶ „ceilalți șoferi care conduc preventiv”.
   Aia care conduc „preventiv”, nu sunt preventivi, ci de fapt nu au habar să conducă, drept urmare merg încet și lasă spații largi de frică să nu scape controlul mașinii. De asta au loc aglomerațiile, pentru că fraierii ăștia stau 10 secunde pe verde, nu păstrează o distanță suficient de mică și o ard casual pe banda a treia, nu din cauza lui Gigel care și-a luat permisul pe bune și nu vrea să stea la semafor după niște idioți care se împiedică unii în alții (exemplu).

 2. robytza_94@yahoo.com

  Ai gusturi bune la muzica👌

 3. Unii, câteodată nu își dau seama că tu ești regele șoselelor. Mergi cu filmarea la poliție și arata-le de câte ori ai încălcat linia continua, dar stai! Nici poliția nu își va da seama cu ce ai greșit, așa că te vor lăsa să pleci liniștit, că deh.. așa e traficul în București… Dar ei uită că de fapt oamenii fac traficul să fie așa cum este…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!