It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Logan vs. bordura

Adăugat de SAVIEM_PS_30
Raportează ca șters! 110

24 comentarii

 1. Astia, dupa ce ca sunt jmekeri, sunt niste jmekeri prosti. 🙂 +

  • christofor74

   Ba nu! Dupa ce ca-s prosti, mai sunt si ”jmekeri”!!! +++

 2. Hai ca in clipul de zilele astea in care a fost o faza asemanatoare, era noapte, se mergea mai repede si inca avea o masina in dreapta.

  Dar aici e zi, loganul mergea incet, se eliberare banda (din dreapta lui), esti si un pic mai atent (zic eu) cand incerci sa fentezi ceva (doar trebuie sa fii atent la cei care au prioritate) si totusi sa ia bordura in halul asta …

  Cum de iau unii carnetul, nu inteleg.

 3. e prost gramada

 4. Selectie naturala :). Imi place varianta asta, ca nu deranjeaza pe nimeni si pare ca nici o bordura nu a fost ranita.

 5. Inca o dovada clara, daca mai era nevoie, ca unii nu se uita absolut de loc mai jos de botul masinii lor. Noi vrem ca ei sa respecte marcajele, semafoare, presemnalizari… si ni se pare ca cei care n-o fac sunt jmekeri, dar de fapt specimenele, in marea lor majorirate, nu sunt in stare nici sa zareasca o bordura. Sunt jmekeri de conjunctura 🙂 Multi dintre bezmeticii astia nu sunt nesimtiti, ci doar orbeti. Astia sunt chiar mai periculosi decat nesimtitii pur sange, pentru ca sunt absolut imprevizibili. Habar n-au pe unde conduc si nici de ce se intampla in jurul lor. Cum or fi capatat astia permise? Numai Sfanta Spaga stie….

 6. Loganul e TAB.

 7. Cred ca a fost la un praznic inainte. N-ai cum altfel sa nu vezi bordurile.

 8. Cateodata si natura mai riposteaza cand vede atata prostie. Bravo!

 9. Ce ma enerveaza astia care stau pe banda de intrat la Kaufland ca sa fie primii la plecat inainte si chiar daca e fix in fata sediului politiei rutiere, nu sunt putini astia care se incapataneaza sa ii fenteze pe toti la semafor. Din cate stiu se incadreaza la depasire coloana la semafor si se lasa cu permis suspendat.
  Si eu procedez la fel ca cel cu audi la semaforul respectiv, nu tolerez smecheriile astea.

 10. nu ca trebuie sa fii prost tare !

 11. Excelent! Prostan care se crede mare jmeker si merge inainte de pe banda de obligatoriu stanga, crezand ca la demaraj,coaja lui de 1,4 bate herghelia de doua ori mai numeroasa a celui cu Audi.

 12. 🙂 Cum era aia cu carul cu prosti?….. 🙂

 13. Ce-mi plac fazele acestea !!!Uhaaaa !!!

 14. Din ce se vede, nu s-au sicanat inainte, dar se pare ca totusi s-a hotarat sa-i traga una bordurii. N-are cum sa castige meciul 😆 +

 15. 1-0 pt borduraa

 16. Fratica Curiosul

  Situatii asemanatoare se petrec zilnic. Banda destinata virajului la stanga este de obicei libera si jmekerii o folosesc pentru a depasi coloana stationata la semafor. Cel mai probabil ca posesorul acelui logan se va gandi de mai multe ori inainte sa faca depasiri de genul acesta. Insa sunt multi altii care nu vor invata din exemplu altuia, decat daca o patesc ei.

  • Eu n-as fi asa de optimist. Nesimtitii nu invata nimic, niciodata, pentru ca nu vor, iar prostii nici atat, pentru ca nu-i duce cerebelul. Ambele categorii nu pot fi potolite decat cu amenzi. Repetate. Cand e vorba de buzunarul lor, insa, ambele categorii descopera brusc ca lumea nu n-a fost creata doar pentru ei.

   Aici e buba. Nu exista natiuni civilizate si natiuni necivilizate. La limita, exista doar natiuni amendate, cand calca pe bec, si natiuni neamendate. Fa tu magaria asta in Germania, sa zicem, si, chiar daca nu te vede vreun politist sau vreo camera de supraveghere, daca altii soferi din trafic anunta dispeceratele de supraveghere a traficului ca un idiot ignora marcajele, vei fi oprit cu siguranta la primul filtru sau de prima patrula de politie. Stiu cazuri in care unii soferi au fost opriti si obligati sa dea socoteala si pentru mult mai putin, ca de exemplu aruncatul unui pet pe geam, din mers, magarie sesizata prompt de ceilalti participanti la trafic si anuntata telefonic. Asta se numeste civilizatie. Reactie la magarii, din partea celorlalti, si raspuns prompt din partea autoritatilor. Noi, romanii. suntem la ani lumina de asa ceva, deocamdata.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!