Logica taximetristului bucurestean

Adăugat de corsicanu
Raportează ca șters! 55

Taximetristii de regula au impresia ca ei sunt cei mai destepti, ca meseria lor este una foarte stresanta si ne fac noua un beneficiu ca ei sunt taximetristi … de aceea nu ii suport.

18 comentarii

 1. doctor faust

  da, de fapt ne fac. la 1.39 de lei pe km meseria asta e o bataie de joc. ca incalca reguli de circulatie e una, dar sa nu-i suporti…pentru ca nu- suporti e alta.

  • Pai stii cum este daca nu iti mai convine salariul te lasi de meserie, nu te obliga nimeni sa o faci in continuare. Si nu ii suport din cauza faptului ca incalca toate regulile de circulatie, dar toate…

  • Patrick Alex

   in intersectia aia se vireaza in doua feluri (regulamentar si neregulamentar)….de aia se incurca treaba…

 2. Ori ai vanat faza, ori te plictiseai si ai vrut sa-ti faci draci de dimineata. Intersectia aia cel mai bine se negociaza cu ocolit centrul imaginar prin stanga. Trec mai multe masini.

  • 1. As spune ca a punctat bine Cipper, nu as vrea sa intru intr-o disputa cu autorul, insa putea trece foarte usor pe langa taximetrist la fel cum a trecut cel care era in fata sa si, mai mult, ceilalti care veneau din spate se pare ca au avut loc sa treaca desi autorul ocupa o banda intreaga, nu doar un pic asa cum facuse taximetristul.
   Cred totusi ca ar trebui sa fim mai intelegatori unii cu altii si bine a punctat si Andrei Ciocan…ti-ai pierdut timpul aiurea si te-ai si enervat degeaba.
   2. Chiar asa, la partea a doua ce trebuia sa vedem? (DanielS)…probabil ai vrut sa arati ca taximetristul din fata ta a trecut pe b1 fara sa semnalizeze…ce-i drept, n-a procedat corect, insa nici nu te-a afectat cu ceva.
   Numai bine.

  • da se negociaza dar daca mergi inainte cum ramane ce negociezi?

 3. La partea a doua ce trebuia sa vedem?

  • Taximetristul a crezut ca depaseste pe banda cealalta dar a ajuns in spatele masinii care filmeaza din cauza masinilor parcate.

 4. Andrei Ciocan

  Ti-am dat +, dar asa ca si o observatie generala, ai timp de pierdut. Eu n-am.

 5. Din pacate pentru tine, logica taximetristului a fost mult mai buna decat logica ta, daca tu ai avut vreuna. 🙂

 6. Meh, + pentru ca stilul majoritatii taximetristilor ma exaspereaza si pe mine, si recunosc tiparul. Si pentru ca, in loc sa-si ceara scuze si sa apeleze la bunavointa celorlalti, se dau cocosi si inventeaza reguli de circulatie numai de ei stiute.
  Pe de alta parte, fazele filmate acum de tine sunt cam subtiri.

 7. teddycarebears

  n-am facut in viata mea taximetrie dar pun pariu ca am incalcat mai multe reguli de circulatie decat as fi vrut in 10 vieti … de ceva vreme tot fac zi de zi circa 25 km prin Bucuresti … suna ciudat dar atat e de acasa pana la munca si inapoi …. azi am prins 6 km bara la bara fiindca a dat un pic de ploaie…

  dupa 10 ani de condus fara sa accept nimic m-am autoeducat sa merg pe principiul ca daca nu las de la mine nu ma lasa nici altul pe mine … la faze din astea nici nu mai claxonez … cu atentie sporita in oglinda din dreapta trag de volan si imi vad de drum … scopul nu e sa ma iau in gura cu toti ci sa ajung intreg si fara incidente la destinatie … iar ca bonus mai ascult si o gluma la radio, si o melodie buna etc …

 8. @corsicanu A vrut sa fenteze si el pe unde credea ca se poate. Daca din toate astea a inteles doar ca doreai cearta, cel mai probabil la fel va face si data viitoare.
  +

 9. Primul taxmetrist care vireaza prin stanga centrului intersectiei si tu te iei de el? De ce?

 10. De pasagerii tai nu ti-e mila?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.