Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

…Loteria Traficului #19…in pandemie

Adăugat de Asgard
Raportează ca șters! 81

…toata lumea se grabeste !!!

5 comentarii

  1. Semaforul de la colentina nu e respectat de nimeni care vireaza la dreapta. N-are absolut nici o logica in cazul virajului la dreapta.

    • …ok, explica asta unui politist care te opreste ,poate din exces de zel, pentru ca ai trecut pe rosu, acolo trebuia instalat un verde intermitent

    • Problema e ca acolo a ramas semaforizarea veche, desi traficul e deviat dinspre baicului. Nu si-a mai batut nimeni capul cu asa ceva, si…va trece muuuuult timp pana se va reveni la normal in zona. Tara curului.

  2. Asgard, esti carcotas in privinta mociclistilor…. :))
    Se stie ca ei au voie sa infasoare benzile pe roti printre masini in mers ori sa mearga pe contrasens, deoarece ei FLUIDIZEAZA traficul… deci, respect motociclistilor donatori !

    • …de acord cu tine @Steel , respectivul motociclist a fost destul de bine tavalit, era plin de noroi, ametit bine in urma cazaturii, dar in rest parea ok

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.