Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

10 comentarii

 1. daca nu avea sunet, ar fi fost perfect

 2. Felicitari pentru Edit 🙂 Frumos

 3. La Doraly nu trebuie sa-ti dea nimeni nicio prioritate. In primul rand sunt intersectii diferite, in al doilea rand tu iesi de pe o proprietate privata, deci dai prioritate la toata lumea.
  https://imgur.com/a/cqZ3tjh

  • …mai intereseaza te,intersectii diferite,wtf ?!?…adica ala este semafor privat,si a pus Doraly ul semafor de capul lui ?!?…este pus in loc de brad cu trei luminite colorate,fix la intrarea pe DN ?!?…daca era intermitent,da,dar atunci cand este verde se schimba problema,@omar,sper sa nu ne intalnim in zona respectiva si tu sa mergi pe aceasi idee si sa intri cu ea acolo cand semafoarele nu sunt intermitente,bafta…https://imgur.com/5fLVJfo

  • Am gresit, intr-adevar. Imi cer scuze, nu am vazut semaforul.

   Dar „intersectia” este proiectata prost, conform legislatiei nu ar fi trebuit sa fie aprobata nici de CNAIR si nici de Politie.

   In realitatea acolo sunt doua intersectii denivelate cu E60. Cea de pe strada perpendiculara si cea de la iesire din Doraly, care fie ar fi trebuit sa aiba timp diferit, fie ar fi trebuit sa aiba intermitent in permanenta.
   Sunt contradictii intre modul in care este proiectata solutia si codul rutier.

   Cand nu merg semafoarele cum faci? Dai prioritate la toata lumea cand intri pe E60 – pentru ca in unele cazuri nu o sa ai de unde sa stii de unde vine; iar la strada perpendiculara mai acorzi prioritate de dreapta sau nu?
   Cand merg semafoarele iti imaginezi intersectia si dai prioritate de dreapta chiar daca mergi 15m mai la stanga si esti deja incadrat pe E60?

 4. @omar,’arhitectura’ intersectiei este gandita aiurea,daca nu era sediul bancii BT chiar in semaforul de pe DN mai mergea aranjat ceva.
  Atunci cand semaforul este intermitent (60 % din timpul zilei) este destul de naspa atunci cand iesi de pe Moara Domneasca si vrei sa faci stanga spre Bucuresti sau iesi din Doraly si vrei sa faci stanga spre Afumati ptr…ca DN ul este prioritar,in ambele cazuri trebuie sa acorzi prioritate la patru benzi intens circulate inclusiv cu masini de tonaj mare
  Cand merg semafoarele,marea problema este la cei care ies de pe Moara Domneasca,pe langa benzinarie,si fac stanga spre Bucuresti incadrandu se pe DN NU mai acorda prioritate de dreapta celor care ies din Doraly pe culoarea verde a semaforului,ceva de genul „sunt pe DN,deci am prioritate”…sau nu stiu ca acea iesire din Doraly este semaforizata si beneficiaza de aceiasi prioritate ca si ei.
  Politia nu sta de loc in acea zona,ea sta la o suta de metri mai sus,spre Bucuresti ptr a i amenda pe cei care intorc in ac de par la Doraly si nu folosesc acel ”mini’ rond de la semafor

 5. salut , cu ce editezi?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.