It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Lucrari de drum,la nemti

Adăugat de Suhaib
Raportează ca șters! 67

Am postat acest clip,sa se vada deosebirea de semnalizare rutiera in cazul unui drum in lucru,intre Germania si Romania.

http://www.trafictube.ro/dorel-lucreaza-sibiu/

Toate detaliile sunt la locul lor,balizele indica directia de ocolire,si marcajul temporar se termina exact peste cel original,se semnalizeaza inchiderea unei intrari in oras cu circa 1 km.Daca stam si ne gandim ca majoritatea muncitorilor,daca nu toti,sunt straini si multi sunt chiar romani.Sau la nemti Dorel e mai scolit ca la Romania?

8 comentarii

 1. ah, da, santierele din DE. perfecte.

  se poate trasa cu creta pe asfalt unde e praf de la lucrare si unde e curat carosabilul pentru circulatia normala. plus ca muncitorii si echipamentele rar deranjeaza traficul.

  soferii isi vad de drum, muncitorii de treaba. nu se intersecteaza unii cu ceilalti.

 2. Super. 🙂 Chiar si balizele directionale sunt puse cum trebuie. Nu cred ca la noi am vazut sa fie puse vreodata toate perfect. Daca ma luam dupa ele, eram in sant de la a doua baliza. 😀

 3. In primul rand acolo functioneaza „protectia muncii”. De aia e bine semnalizat, in primul rand pentru siguranta muncitorilor, siguranta muncii, implicit si pentru siguranta participantilor la trafic.

 4. Este un lucru cunoscut ca Germania are un excedent de vopsea galbena… 😀
  Au desenat inclusiv peste marcajele de viraj la stanga. Respect!

 5. Buey, esti nebun? 😆 Toate balizele sunt orientate corect. Nu-mi vine sa cred. Evident, pentru ei e un lucru de la sine inteles sa le pui cum trebuie, asa cum si noua ni se pare normal ca semnul de circulatie sa fie montat corect, in partea desus iar stalpul care tine semnul sa fie in jos.

  Desi…
  http://chandlerhummell.webs.com/photos/Photos%20from%20the%20Phone/018.jpg
  🙂

 6. Bai,mai terminati. Nemtii e prosti. Mi-a spus mie un roman de-a nostru ce a fost acolo la capsuni. Daca n-ar fi imigrantii, Germania ar fi la pamant.

 7. @valdo – Daca n-ar fi… Dar sunt. Asa ca, uite, Germania nu e la pamant 🙂

 8. @suhaib_DE Da domnule, bravo lor! Cum de reusesc? Sunt mai destepti ca noi? Nu neaparat. Insa sunt mult mai bine organizati, mai rigurosi, nu se joaca nici cu siguranta muncii nici cu a traficului, iar o neglienta in serviciu urmata de un eventual accident atrage dupa sine responsabilitatea celui/celor in cauza.
  Un bun exemplu de urmat de catre cei care vad clipul si se ocupa cu lucrarile pe carosabil la noi.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!