„Mă grăbesc să mă dau cu ski-urile” – Aproape accident (16.01.2021)

Adăugat de sbstn
Raportează ca șters! 93

Locație: Curmătura Ștezii (ultima serpentină din coborârea de la Păltiniș spre Sibiu)
Data și ora de pe video sunt corecte
Sunetul este oprit din cauza unei conversații private inițial și din cauza limbajului ce a urmat apoi

20 comentarii

 1. Nu i-ai luat putin mortii la dans?

  • I-am umplut frigiderul de ganduri bune pentru anul nou… Dar nu ma ajuta nici pe mine, nu-l face nici pe el cu nimic mai bun

 2. …alt idiot cu o masina 4*4 pe zapada, cred ca acum doi ani pe un viscol crunt, drumul dintre Urziceni si Slobozia, TOATE masinile ajunse pe camp din cauza zapezii si poleiului erau masini 4*4

  • Cum pe asfalt uscat zboara cei care au caluti multi, asa prind aripi cei cu 4×4 de multe ori pe zapada, au impresia ca 4×4 e un fel de as in maneca care ii salveaza de la orice.

 3. Urmăream de dimineață un debate între Jack Ma și Elon Musk. Chinezoiul e de părere că niciodată un computer nu va fi mai inteligent ca un om.

  Specimenul de față este un contra exemplul clar. Norocul lui cu ESP-ul că altfel nu-l vedeam bine.

  P.S.
  Încearcă să iei și tu curbele mai larg puțin :).

 4. Ce nenorocit 🤬🤬🤬

  • Mai nenorocita e politia romana pentru ca din cauza lor s-a ajuns aici. Daca existau legi si sanctiuni aplicate, nu indraznea nimeni sa faca asa ceva.

 5. I-ai stricat dansul, omul venea deja derapand…

  • Nu chiar… El botul masinii l-a vazut mai devreme decat vede camera, cand eu l-am observat atunci incepuse sa traga de volan.

  • Poate gresesc eu si nu-mi dau seama ce se intamplase de fapt dupa curba aia inainte, dar asa parea din perspectiva mea.

 6. Dar vai, nu e Bmw!

  • De obicei cu BMW nu prea faci depasiri de-astea pe zapada ca stii ca n-ai sanse. In schimb 4×4 e ca RedBull, iti da aripi.

 7. Felicitări pentru reacție și calmitate. Dacă te speriai sau frânai un pic mai târziu sau luai altfel de volan, nu ieșea bine deloc.

  • Multumesc! Fiind pe zapada rationamentul meu a fost ca mai bine franez cat pot si in ultimul moment trag de volan pentru ca la viteza mica masina te mai asculta, dar daca ma apucam sa trag de volan de cand l-am vazut dansam si eu ca el si probabil intram in gard sau in altul de pe contrasens. Mai si plateam despagubiri pentru inconstient.

 8. Maaare dobitoc!

 9. ionescu.catalin7

  Huidu?

 10. Cauta cimitirul si nu-l gasea.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!