It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Hai maaaa … !!

Adăugat de Stirologul
Raportează ca șters! 246

1. Autobuzul se mira cand respect legea si il las sa iasa din alveola (am incurcat borcanele si am zis scuar).
2. Din obligatoriu stanga soferita hotaraste ca e mai bine sa mearga drept.
De curiozitate, oare la acest clip cate minusuri voi strange? 🙂

22 comentarii

 1. Pana nu vorbesti frumos si pana nu pui camera aia ca lumea,. o sa tot iei.
  Cam multa coprocultura la tine pe acolo.

 2. Mama dar ce gargara ai!!! cumva sa impresionezi partenera ? nu ca n-ai avea dreptate in ce spui dar parca prea dramatizezi.

 3. @Ursule – camera o pun si eu cum pot.

  @D4FZRFE@#RWSDSD – i am a drama queen! Cat despre gargara, asa-s eu. 🙂

 4. Salut. La ultima faza, in giratoriu, nu trebuia sa te duci in prima banda? Intreb pentru ca merg in fiecare zi prin zona …

 5. Salut Eugen, la ultima faza, in giratoriu, fata de la volanul Passat-ului trebuia sa isi continue drumul in giratoriu, tinand cont de faptul ca circula pe banda obligatoriu stanga, iar banda ei era delimitata cu linie continua.

  Eu, care mergeam pe banda a 2-a, trebuie sa ma incadrez la iesire din giratoriu pe aceeasi banda, adica banda cu nr. 2. In cazul in care cineva exista pe banda 1 (in dreapta mea) ar fi avut drum liber sa se incadreze pe banda 1 la iesire din giratoriu.

  Daca ma insel ar fi ok sa-mi zica cineva asta. La fel mi se intampla si in sensul de la Catedrala, din centrul orasului. Eu care sunt incadrat pe banda 3 din 4 (banda 4 e obligatoriu stanga) vreau sa-mi continui drumul in giratoriu, fara sa schimb banda, dar cel care se afla in giratoriu pe banda 4 (obligatoriu stanga) alege ca vrea sa iasa din giratoriu fara sa ma bage pe mine in seama, ceea ce ar putea duce la un accident, insa in toate cazurile a dus doar la limbaj vulgar.

  Astia sunt cei doi bani ai mei … 🙂

 6. tot e bine ca n-a luat-o pe scuar, de unde ies autobuzele cu senile.

 7. Salut. Eu ma refeream la intrarea in sens. Tu de pe banda 1 nu trebuia sa mergi in 1? Astfel ea nu era obligata sa mearga inainte de pe banda 3. Eu intotdeauna intru in prima banda in giratoriu acolo. La catedrala e alt haos…

 8. @Eugen – Banda aia ar trebui lasata libera pentru cei ce vin din drumul de langa biserica sau cei ce ies de pe drumul de langa case.

  @stai-acolo – stai jos, ai 4 !

 9. @Stirologul – Eugen cam are dreptate.

  View Larger Map

  Daca acelea sunt marcajele tu ai intrat pe banda 2 in loc de 1, ea a intrat pe 3 in loc de 2. Daca ai fi intrat normal pe banda 1, atunci poate nu o fortai sa intre pe 3.

 10. @Stirologul Vezi ca are dreptate Eugen. Daca te uiti si tu pe marcajele de jos, vei vedea ca la intrarea in acel giratoriu de la Kaufland, ai 2 benzi, iar in sensul giratoriu ai 3 benzi, din care B3 este cu dunga continua.

  Tu trebuia sa te duci mai spre dreapta, intrand pe B1, nu direct in B2, si astfel avea si doamna respectiva loc unde sa intre pe B2, fara s-o obligi sa calce linia continua pentru ca tu intri din B1 in B2 direct. Stim ca drumul drept este cel mai usor, dar in sensurile giratorii trebuie sa dai si un pic de volan.

  Apoi, pe portiunea aia dreapta unde-i prima intrare la Kaufland, se face linie discontinua intre B2 si B3.

  Dar am observat ca-s cam singurul care intra cum trebuie acolo in acel giratoriu, toti mergand ca tine, drept inainte, direct pe B2, si apoi mirandu-se de ce cei de pe B2 calca linia continua de acolo sau de ce nu fac stanga sa ramana in sens. Raspunsul este dat de tine: pentru ca nu-i lasati sa se incadreze unde trebuie.

  La iesire da, nu trebuia sa iasa ea asa cum a facut-o, dar nici tu n-ai fost mai breaz? In legislatie spune ca trebuie sa circuli cat poti de mult pe prima banda, dar tu de pe B1 dinainte de sens, intri direct in B2 in sens, mergi pe B2 in sens, si iesi direct pe B2 dupa sens. Apoi te miri de ce ceilalti nu circula corect. Raspunsul este ca mai sus: pentru ca ii obliga unii sa circule asa.

 11. psychobyte

  Ce-ti mai place sa arunci cu vorbele dure.
  Sa stii ca nu toti gandim la fel, si daca cineva nu gandeste ca tine nu inseamna ca e prost, doar gandeste altfel.

 12. @Stirologul Legea aia care te obliga sa-l lasi sa iasa din alveola (de fapt o regula de circulatie cf. art. 131. (1)), il obliga si pe el ca si conducator de autovehicul:
  http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/hotararea-guvernului-nr-1391-2006/#art151
  Conducătorul autovehiculului şi tramvaiului care efectuează transport public de persoane este obligat:
  a) să oprească pentru urcarea sau coborârea pasagerilor numai în staţiile semnalizate ca atare, cu excepţia transportului public de persoane în regim de taxi. Dacă staţia este prevăzută cu alveolă, oprirea se va face numai în interiorul acesteia; […]
  d) să repună în mişcare autovehiculul sau tramvaiul din staţie după ce a semnalizat intenţia şi s-a asigurat că poate efectua, în siguranţă, această manevră.

  Asa ca la 0:00-0:06 nu vad niciun bou cum ai zis la 0:15, ci unul care a semnalizat si s-a asigurat ca poate iesi de-acolo in siguranta.

  La faza cu intrarea in giratoriu (0:41), colegii care au scris mai sus au dreptate, cu mentiunea ca poti schimba si banda (B1 intrare -> B2 in giratoriu) daca neaparat vrei, cu asigurare si semnalizare, dar nu sa impingi pe altul pe B3. Cei care intra in sens de pe celelalte drumuri pe care le-ai amintit aici, au indicatoare si marcaje pe care sunt obligati sa le respecte la randul lor.

 13. razvantrc

  cand ai mers ultima data cu autobuzul? ala cara oameni nu cartofi.
  Persoanele din autobuZ nu se tin cu doua maini de bara ca poate pleaca soferu cu scârț ca l-a lasat cineva sa iasa din cacatul lor! alveola !
  Pe urma urla babele ca le-au amestecat prin autobuz 🙂

 14. La ultima faza nu ai dreptate, se intra pe 2 benzi in sens, se iese pe 2. Banda care devine banda 1 in interiorul giratoriului tine doar cat e parcarea de la kaufland.

 15. @Aco Mai te uita un pic pe street view (ai mai sus intr-o postare) sau mai treci pe acolo, pentru ca eu trec de 2 ori pe zi pe acolo si crede-ma, sunt 3 benzi in sensul giratoriu intotdeauna, nu dispare nici o banda.

 16. Stau in Ploiesti, trec zilnic pe acolo. Repet, se intra pe 2 benzi, se iese pe 2 benzi.

 17. E clar daca nu mai stim sa numaram nici cate benzi sunt, daramite pe care trebuie circulat si cum.

 18. Ai mai sus geotag cu intrarea in sens si tu sustii sus si tare ca nu am dreptate. Daca eu nu stiu sa numar, tu nu mai vezi bine.
  Atat timp cat autorul nu s-a incadrat corect, nu vad de ce are pretentia de la cel de langa el s-o faca.

 19. @Aco Cred ca tu confuzi lucrurile. Eu sunt primul (cred) care a spus ca s-a incadrat prost autorul si ca sunt 3 benzi in sensul giratoriu. Deci eu nu-i dau dreptate. Unde zici ca i-am dat dreptate sau ca s-a incadrat corect?

  Tu ai spus doar simplu: „Banda care devine banda 1 in interiorul giratoriului tine doar cat e parcarea de la kaufland.” si eu te-am contrazis doar in aceasta privinta. Sunt 3 benzi tot giratoriul ala, nu dispare niciodata vreo banda asa cum spui tu. Si tu ai repetat ca nu exista 3 benzi acolo prin al doilea post al tau.

  Deci nu stiu ce incerci sa convingi si pe cine, dar cred ca ai gresit persoana sau nu te exprimi corect.

 20. In al 2lea post al meu m-am referit strict la intrarea si iesirea din giratoriu. Nu am spus nimic mai mult. Ma retrag din discutie, nu imi permit sa incerc sa te conving de nimic.

 21. Imi cer scuze de cate ori vrei tu daca-mi arati ca nu exista 3 benzi in giratoriu sau ca B1 din giratoriu tine doar cat e parcarea Kaufland cand ea da rotocol rondului ala cap-coada.

  Pana atunci se pare ca am inteles in sfarsit ce voiai sa zici si anume acelasi lucru ca si mine, ca autorul a gresit intrand direct pe B2 acolo, fortandu-l pe cel de pe B2 de dinainte de giratoriu, sa intre in B3 calcand linia continua si apoi obligandu-l sa faca acelasi lucru si la iesirea din giratoriu.

  Ca daca mergea corect autorul nu se stie daca respectiva persoana intra tot pe B3 pentru ca majoritatea fac asa acolo, nu stiu, dar pana una alta, respectiva soferita are prezumtia de nevinovatie, partial.

 22. Pentru curiozitate, stransesei 94 pana acum cateva minute. Sunt 95 acum cand scriu eu aceste randuri 🙂

  De minusuri! De aia vorbesc 😀 😀 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!