Macaronar cacanar

Adăugat de Bad
Raportează ca șters! 48

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Un „macaronar” LIKE a Boss$.

 

11 comentarii

 1. Romänish get-beget.

  P.S.
  Cum de clipul acesta are 1 like deși nu fusese încă publicat?

 2. Chiar daca nu a semnalizat, lasa-l si tu. Ai vazut ca se reduc benzile la una singura, deci trebuia sa te astepti ca vrea sa intre pe banda ta. Unde sa mearga? Daca erai in locul lui, aveai aceeasi pretentie. Relax, nu se inchide pravalia.

  • Du-te sa-mi scrii! Dupa aia bea apa rece¡

  • @marius123 dar pentru ala se inchidea pravalia?
   Nu avea unde sa se duca trebuia sa franeze, sa semnalizeze si sa se asigure; intra pe banda cand ii permitea traficul sau un alt participant la trafic.
   Poate ca autorul ii permitea daca ala semnaliza si se asigura.
   Eu unu asa procedez, daca ala face ce trebuie, semnalizeaza, se asigura si nu forteaza il las, altfel claxon si limbaj licentios.

 3. Ca sa evit orice discutie inutila cu ardeleni lenesi si Ilene Cosinziene, cititi cu atentie titlul ca sa intelegeti de ce nu am vrut sa-l las sa schimbe banda.

  • + pt vorbele la final……degeaba esti „mare” in trafic daca in realitate bubui a … !

 4. Daca vrei sa eviti discutii, nu mai posta atunci. Un titlu foarte elocvent, n-am ce zice :)) Invata sa ai si rabdare, si sa previi asemenea manevre. Preferi sa arati cat esti de voinic, sau sa nu faci accident?

  • Am spus „discutii inutile” cu subiect si predicat. Ca citesti printre randuri e problema ta.

 5. Normal ca aici pe TT autorul este „di vina” ca a iesit pe strada cu masina, nu e ” di vina” infectul ca nu stie nici macar sa semnalizeze, este un fapt ca „hitalienii” sunt de un retard total la volan… +

 6. Majoritatea persoanelor cu „SUV-uri mai bengoase” au impresia ca li se cuvine tot, nu trebuie sa se asigure, nu trebuie sa semnalizeze si nu trebuie sa franeze, trebuie sa facem noi toate aceste lucruri pentru ei.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!