It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Maiestrie in trafic

Adăugat de Ameriknu
Raportează ca șters! 87

Si cu titlul am spus tot!
…normal… cu ghilimelele de rigoare! 😀

9 comentarii

 1. Ei cum mm sa existe asemenea idioti nesimtiti ca distrusu’ cu Audi?! Ca-ti vine sa-l bati cu gura de o bordura pana-i scoti fiecare dintisor.

 2. Ursul Grizonat

  Intre Zebra si Gigi 24 e curat Bronx: aia opriti pe zona hasurata pe mijloc, statie de RATB, etc.
  Si te rog ala cu Haudi a semnalizat frumos cum zic ei daca le zici ceva de mume. Campion. N-a gasit pe nimeni trezit cu fatza la cearseaf sa-i dea un perdaf in usa soferului sa vedem cum se deschide „cortina” ?

 3. @Dadi
  Probabil face parte din cei care numara benzile de la stanga la dreapta si a procedat corect, a facut stanga de pe banda 4. :))

  @Ursul Grizonat
  Din fericire pentru el, au fost toti pe faza. Ca din trei benzi, era nevoie de unu care sa nu opreasca. 🙂

 4. De vina sunt cei care il lasa mereu. Ia sa si-o fi furat-o de cateva ori, mai facea manevra asta ?

  P.S. La ala cu scuterul putea sa fi iesit deja de la cumparaturi din LIDL pana ajunsesei tu 🙂 Ca idee, asa.

 5. @Thomas
  Tot ce se poate, dar din pacate nu se vede pe filmare ca isi daduse casca jos cand am trecut de el. Adica abia ajunsese. 🙂

  • @Ameriknu: Desigur, era doar la a doua oprire 😀

   (stii ca o putem tine asa la nesfarsit, nu? :D)

 6. FireBlade

  Plus ca ala cu scuterul a uns lantul, a alimentat utilajul, l-a palat, a facut cumparaturile in LIDL si a fumat si vreo 2 tigari….rautaciosule.

 7. @Thomas
  Era scuter, cred ca si motor mic, probabil 50cc, deci limitat la 50 km/h sau cat sunt alea. Nu cred ca era a doua oprire. Poate doar daca prima a fost la semafor. 🙂

  (stiu ca o putem tine asa mult si bine) :))

  P.S.
  Cati sustinatori de doua roti p-aici. 😀

 8. „Era unul cu fundul putin pe banda 1”

  Asta imi aduce aminte de o intamplare aiuritoare, de acum cateva luni.

  In pozitie asemanatoare, pe Calea Mosilor, sub 50 km /h, eu semnalizez din vreme, vad ca pe banda cealalta e o duduie intr-un VW cam la 20 de metri mai in spate, asadar intru nitzel pe banda ei, ca sa ocolesc vaporul parcat cam aiurea, dar si accelerez putin, ca sa n-o fac pe tanti sa franeze, deci i-am respectat prioritatea, dupa care ma intorc pe b1. La semafor la Eminescu, un „justitiar” deschide geamul si ma apostrofeaza: „bã, asa sofezi tu? I-ai taiat calea lu’ doamna”. In prima secunda n-am inteles nimic – uitasem complet faza, ca fiind fara semnificatii. Pana sa-i zic ceva, bagaciosul demareaza brusc si, de pe b1 (obligatoriu dreapta, la Eminescu) o ia inainte, taie calea celor de pe b2 si b3 in mijlocul interectiei si face stanga pe Traian (manevra interzisa acolo). N-am inteles nimic. :mrgreen:

  Dar l-am inteles nitzel pe ala al tau, cu SUV-ul, care nu indraznea sa intre putin pe b2 ca sa ocoleasca fundul ala de masina. El n-a vrut „sa-i taie calea lu’ doamna” 😆

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!