It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

O mana de ajutor – 2

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 299

Nu uitati ca nu toti cei cazuti pe strada sunt turmentati. De data asta a fost vorba de un pahar mai mult decat putea duce, dar la fel de bine putea sa fie si o problema medicala. Cateva minute „pierdute” pot salva o viata si oricare dintre noi poate ajunge in situatia in care are nevoie de ajutor.

La final, am urcat bicicleta omului in taxi si a plecat acasa.

12 comentarii

 1. @Huffy Gest frumos, omenesc, evident de +. Stiu ca nu-i de gluma, dar omul era bine pleznit, pupa la maini intr-o veselie, nu mai conta ale cui sunt 😆
  +

 2. Or sa sara hateri acum pe tine si o sa te certe si o sa-ti atraga atentia ca din cauza camerei ai devenit goood guy,ete ce mi-ar place mie ca toti romani sa-si ia camera si sa faca fapte bune pt a da bine la camera,poate asa se mai schimba ceva in tara asta de puturosi,hoti,clanuri si politic corupt.
  +

 3. @AGENTUL, stai sa vezi cand vor spune ca m-am avariat pe partea stanga a drumului :))). Eu sper ca in cazul in care o sa am eu sau alta persoana nevoie de ajutor, o sa faca cineva la fel, chiar si numai pentru a da bine pe camera. Daca cineva o sa faca asa ceva dupa ce vede acest clip, numai ca sa dea bine pe camera, pot spune ca mi-am atins scopul si am participat indirect la ajutarea acelei persoane. Vreau sa cred ca totusi suntem OAMENI, nu numai mamifere bipede inzestrate cu darul vorbirii.

 4. Si doar atat de putine vizualizari?
  + ca de obicei domnule.

 5. @verdenpom
  Cineva umbla pe la anumite clipuri si schimba sistemul de votare.
  La unele nu pot vota (pozitiv sau negativ) pana nu ma autentific. Repet, la unele.

  @Huffy
  Frumos gest! +

  @Agentul
  Daca facem gesturi bune in fata camerei sau pentru ca suntem buni la suflet, tot aia e, tot gesturi frumoase sunt si cineva va fi recunoscator pentru ele. 🙂

 6. „-” ai deranjat omu’ din somn

 7. furia rosie turbo

  @AGENTUL Si daca nu filma si doar ne povestea, tot se gaseau unii sa zica ca vrea sa se laude,asa ca la astfel de clipuri nu dam atentie la minusuri sau comentarii rautacioase.
  @Huffy Respect. Bravo omule.

 8. @Ameriknu: nu pot vota negativ cei care nu au cont pe sait aka nu sunt logati, asa-i sistemul. nu umbla nimeni la vot

 9. @Iuda
  Nu merge votat nici macar pozitiv. Am incercat sa reincarc pargina si ce mi-a mai venit prin cap.
  A mers votat doar dupa ce m-am logat. D-aia zic. 🙂

 10. am mai patit si eu asta, pe telefon. probabil de la browser sau ceva de genu’

 11. @Amerikanu: de vreo 2 zile, si la mine pare ca nu merge… votez +, se invarte cerculetul ala si ramane asa. Dar daca dai refresh sau intri pe pagina principala si te intorci la clip, observi ca votul s-a inregistrat. D-aia nici nu te mai lasa sa votezi dupa aia.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!