Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Mare om, mare caracter

Adăugat de nighthawk
Raportează ca șters! 54

Dupa ce ca el vine pe contrasens, tot el comenteaza. A zis ca daca are troaca mai mare, poate sa ma forteze.

In loc sa se retraga in locul liber de pe banda lui si sa trecem civilizat unul pe langa celalalt in maxim 5 secunde, a preferat sa-mi ‘arate el mie’ si am pierdut aproape 1 minut din timp.

Cand i-am atras atentia ca putea sa se retraga in locul liber, a zis ca nu vrea! Cum poti sa discuti rational cu asemenea indivizi?

 

Ce mai caută lumea:
 • mare om mare caracter wiki

9 comentarii

 1. marius123

  Neanderthali…deci nu ai cum.

 2. TunedForLife

  Dacă nu e sens unic, văd 2 „mari” caractere, nu doar unul…

  • In circulatie conduci dupa codul rutier, nu dupa caracter… Eu vad ca cel de pe sensul celalalt are banda ocupata. La tine se vede altfel ?

  • Nu i-am cerut sa respecte in tocmai codul rutier si sa semnalizeze manevra de depasire si sa se asigure ca nu incomodeaza traficul, dar macar un pic de bun simt si sa se retraga acolo unde avea loc. Nu cred ca am cerut prea mult si nici n-am venit pe mijlocul benzii, ca aveam eu prioritate, ca sa nu mai poate trece nimeni.

 3. nighthawk, imi permit o sugestie. De ce nu incerci sa muti camera cumva sa nu se mai vada chestia aia din parbriz. Este destul de deranjanta si poti pierde amanunte care, cateodata, conteaza.

  • E posibil ca masina sa nu permita. Si eu am avut aceeasi problema, si la masina veche, si la cea noua, si cu camera veche, si cu cea noua.
   Cand ai o placinta cat toate zilele cu senzori si camere in spatele oglinzii, nu poti sa o ocolesti. Bine, ai putea pune camera (mult) mai jos, sau exact in mijlocul parbrizului, dar e urat rau si te poate incomoda cand conduci. Mai bine sa pierzi un detaliu pe filmare decat sa „ratezi” un pieton langa trecere cand conduci.

  • Exact cum zice @cosmindaniel12. Nu prea am cum sa o pun ca sa nu ma incurce pe parbriz si e si mai vizibila daca o las mai jos.

  • Daca nu ma insel, e Ford Focus. Aceeasi situatie am si eu, a trebuit sa las camera o idee mai jos ca sa nu se vada plasticul ala. Intradevar, acum camera e ceva mai vizibila din afara masinii, dar asta mi s-a parut cea mai buna solutie.

 4. Strada Valea Lunga nu este cu sens unic !

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.