It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Un mare prost

Adăugat de Panda
Raportează ca șters! 271

A depasit doua masini, a schitat o retragere in spatele meu (probabil a vazut semnalizarea mea aprinsa), dar s-a razgandit. Pentru un moment, am avut impresia ca a intrat dupa mine.. Daca nu ma uitam inca o data in oglinda din stanga, acum aveam un filmulet cu un accident foarte misto. Sunetul a fost inlocuit din motive personale :))

26 comentarii

 1. Mare dobitoc [+]

 2. + …ai primit GoPro donatie? 😀

  Bugghy: Auto-donatie 😀

 3. Cangurul Hienos

  Altu` care nu va muri acasa…

 4. selectie naturala, ii doresc o intalnire cu 1 copac.

 5. bun videoclip

 6. Cum a trecut idiotul ,se credea la NFS!!!!!!!!!!!

 7. Ursul Grizonat

  Misto si coloana sonora ! SA inffintam fondul „Coliva” de unde sa le trimitem anticipat materia prima necesara. Poate se trezesc. Cine-i recunoaste in parcare sa le puna un mesaj: Te-am vazut pe TT. Call: 07XX COLIVA !

 8. Daca apare iar sanatorium cu explicatii ca „dar cu ce-a gresit? cu ce-a incurcat? …” sau „asa as fi facut si eu”, propun sa i se „inchida” gura… bravo pentru filmulet si mai ales pentru ca nu ai „furat” intrarea pe stanga. +

 9. Prima oara am crezut ca prostul e ala cu Vectra, nu ma asteptam la asa ceva.

  +

 10. Omul e foarte terminat, insa daca era vorba de un accident avea mari sanse sa scape nevinovat.

 11. Deci ala se aude si pe film cum baune 🙂

 12. TraficTubeVL

  pfff, se putea termina foarte urat…

 13. dan danel

  cred ca a inchis ochii ala …………

 14. bugghy, nu e de ajuns că ai pus benzi negre. mai trage de clip un pic in jos, să acopere mai mult bordul.

 15. @Kaa, si cum iesea ala nevinovat? Da, faptul ca cei ce faceau stanga semnalizau era mai greu de probat, dar linia continua ai vazut-o?

 16. doamne fereste ce dobitoc! daca cel cu peugeot sar fi asigurat numai din stanga sau daca tu nu te-ai fi uitat inca odata in oglinzi… bine ca na fost sa fie

 17. @carco, o cunostinta a avut un accident intr-o situatie similara. In curba(linie continua bine inteles) cunostina imediat dupa curba face stanga sa intre pe o propietate privata(da semnal din timp sa stie prostii din spate sa nu accelereze sau sa depaseasca), ala din spate vrea sa depaseasca desi imi vine greu sa cred ca nu-l vede pe ala din fata ca da semnal tot se baga. In consecinta au facut „poc”. Vinovat a fost cel care a vrut sa faca stanga pe propietatea privata pentru ca nu s-a asigurat.

 18. A scăpat ca prin urechile acului. Mi se face pielea găină.

 19. @Kaa nu face o confuzie. Omul din clip a depasit pe linie continua si din principiu in orice zona unde se poate face la stanga (adica e o mica intersectie, benzinarie etc) e depasirea interzisa pentru a evita stfel de situatii.
  Altfel, daca omul vrea sa faca la stanga pentru un drum comunal sau ca sa intre in curte are obligatia sa arunce un ochi in oglida laterala si sa se asigure.
  Ca sa explic, daca eu sunt la 3 masini mai in spate si depasesc coloana (lucru perfect legal) nu am nicio sansa sa-l vad ca face la stanga si sa nu ma bag in depasire.

 20. In primul rand nu ai voie sa depasesti coloana, insa nu despre asta este vorba.
  Exemplul care l-am dat eu este in mare asemanator. Este linie continua si acolo.
  Este o curba in care nu ai vizibilitate, trebuie chiar sa si incetinesti. Cel care vroia sa depaseasca a iesit in depasire din curba, desi acea cunostinta facea la dreapta in 50m si avea si semnalul pus inca din curba. Iti dai seama ca s-a asigurat, dar nu poti sa te uiti doar in oglinda .. daca ala iese din spatele tau sau din spatele unuia care nici macar nu il vedeai in oglinda din cauza curbei, ce vrei sa-i faci?

 21. @Kaa, daca era linie continua acolo atunci probabil nici amicul tau nu avea voie sa faca stanga (nu cred ca au trasat astia discontinua in fata fiecarei curti), deci nu se compara situatiile.

  P.S. unde zice ca n-ai voie sa depasesti coloane?

 22. crisuper1

  Asta-i faza asemanatoare cu cea pe care-am patit-o eu(in rolul peugeotului portocaliu http://www.trafictube.ro/au-nebunii-carnet/

 23. Sanatorium

  @areveul dar cu ce a grasit?? cu ce a incurcat?.. =)))(gumeam) Usor bai Ceasca’ ..la subiect… Idiotu ii facea pe toti carne de mici….++Pt filmulet..++ pt soferul portocaliu si pt tine ca nu ai filmat o tragedie.

 24. bulan :)) facea o ciuperca de mare frumusete:)

 25. de ce negativ?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!