It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Marele BOU

Adăugat de CristianDrive78
Raportează ca șters! 66

Mai multe gafe marunte si … marele bou.
Atentie ca nu m-am putut abtine sa nu-i scap o injuratura!

18 comentarii

 1. La primul nu e de condamnat, nu avea de ce sa se opreasca

  • Mie mi se pare ca avea ca doar pietonul era cu piciorul pe trecere si nu sunt doua benzi pe sens. Poate sa zicem ca acel pseudoscuar sa-l scuteasca de acordarea prioritatii pietonului aflat in traversare cu toate ca sincer nu sunt convins ca il scuteste!

  • Ai vazut, nu or fi 2 benzi dar totusi este ceva scuar, acum ca nu e inaltat e partea a doua dar to scuar e (din cate stiu eu)

  • S-a scos prevederea cu 2 benzi pe sens. S-a discutat de 1000 ori pe aici.
   Acum pietonul are prioritate doar daca e pe sensul tau de mers, indiferent de numarul de benzi.

   Cat despre regula cu refugiul pentru pietoni aia e veche de 15 ani, pe putin.

  • nu e obligat de lege sa opreasca daca pietonul nu e pe sensul sau. nu conteaza daca e scuar sau nu. legea s-a schimbat(de cativa ani chiar)
   si se vede clar ca nu il incomoda pe pieton la traversare.

  • @mst, unde scrie? care articol?

  • @ShareBahn:
   Aici:
   Art. 135 – Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere şi în următoarele situaţii:
   h) pietonului care traversează drumul public, prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci când acesta se află pe sensul de mers al vehiculului.

   si aici:
   Art. 100. (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice:
   (3) Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier sau tramvai a următoarelor fapte:
   b) neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public prin locurile special amenajate şi semnalizate, aflaţi pe sensul de deplasare a autovehiculului, tractorului agricol sau forestier sau tramvaiului;

  • asa zice la lege, dar cunosc cazuri care au ramas fara permis pt situatii similare

   apropo..cum ajunge pietonul pe sensul autorului de mers, daca autorul nu opreste ? :)) sa inteleg ca intr-o coloana de masini nu va opri niciuna la trecere, pt ca pietonul care asteapta intre cele 2 sensuri sa treca, pt ca nu e direct pe sensul de mers, iar asta din cauza ca nu are curaj sa faca un pas pt ca vede ca vin masini :))

  • @catalinp: nu pe legea asta. 🙂

   Legat de cum ajunge pietonu’, calca pe marginea trecerii si daca ii politist prin zona ala ramane fara carnet. Daca nu, oricum nu mai conteaza, e la latitudinea soferilor 😀

  • Nu esti obligat sa dai prioritate pietonului aflat pe prima banda de pe celalalt sens , DACA drumul are 2 benzi pe sens sau mai multe. Aici drumul nu are cel putin 2 benzi pe sens prin urmare , da cel cu dacia a gresit , insa in alte cazuri cu 2 benzi pe sens sau mai multe , daca pietonul e pe prima banda a celuilalt sens , nu esti obligat sa dai prioritate

  • de unde le scoateti?

  • @Dan.. 0:02 N-a gresit. Prevederea legala in vigoare a fost amintita mai sus:
   http://www.trafictube.ro/marele/#comment-405493

  • @GeluCJ , da , stiu , scuze , nu am observat ca am uitat sa pun un „nu” acolo :))

 2. Urat obicei aveti de a claxona inainte si de a pune frana dupa…

 3. Zici ca ti se darama masina cand pui frana …

 4. oare ce minte luminata a luat decizia sa anuleze minusul, dar nu poate sa introduca optiunea de editare al unui comentariu

 5. @CristianDrive78 0:02 Nu se pune problema neacordarii de prioritate pietonului in acest caz. Oricum, gestul tau a fost unul de politete fata de pieton 🙂
  0:25 A ghicit individul c-ai frane bune, pentru ca marcajele alea (liniute mici, albe si oblice, linii mai lungi si continue, sagetute de decor etc.) sunt invizibile pentru el.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!