It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Mariustube 1

Adăugat de mariusikk
Raportează ca șters! 20

Primul clip care il postez.  Fazele cele mai interesante sunt dublate. Nu am gasit inca solutia pentru lipsa tremuratului (probabil suportul e de slaba calitate).

12 comentarii

 1. Welcome !
  Vezi http://www.trafictube.ro/tutorial-mic-truc-editare/
  Imblamzeste tranzitiile prin blur si in loc de carton bace ceva stil titraj, suficient de mare, jos.

  PS. Ai carlig in spate ? Ca la claxonaci le place foarte mult sa plece in forta.. pana dau de unul mai nehotarat. 🙂

  • mariusikk

   @Ursul multam. Mai am de lucrat la capitolul editare, insa de-abia acum ma initiez in privinta asta, pe parcurs vor veni si schimbarile pozitive.
   Nu am carlig, l-a deranjat faptul ca nu am plecat in primele miimi de secunda, iar de nervi cel cu Clio (de el e vorba), a plecat in tromba depasindu-ma pe trecere.

 2. 1.38 : din alea sa nu mai faci :)))
  vrei sa ii platesti inima noua la tanti? +

  • mariusikk

   Eu chiar ma gandeam sa schimb claxonu’. Ceva de tir, tren :))))

 3. Salutare si in sfarsit te vedem printre autori… welcome my friend 🙂 . De ce suport ai nevoie? am unul de roadrunner ramas, daca te ajuta… cu placere, ceva gen… camera joaca rolul de ”piulita” si se infileteaza in surubul ce iasa din suport :
  http://imgur.com/d9Sy8yz

  • mariusikk

   Salut @audstele, da am tot stat in umbra, dar am zis ca e cazul sa si postez. Am mai comandat un suport, al 5-lea, trebuie sa imi ajunga miercuri, daca nici asta nu isi face treaba, te contactez poate facem cumva sa ajunga al tau la tine. Nu stiu insa daca se potriveste, ca la mine nu e din ala cu piulita, ci cu un fel de sant, dar poate ii fac o adaptare.
   Uite cum arata la mine:
   http://imgur.com/U6TzTp6

 4. @mariusikk Destul de mult ne-ai lasat sa asteptam pana sa-ti spunem: Bine-ai venit … cu clipuri! 🙂
  +

 5. Da`l dracu de claxon. In Romania claxonatul devine sport national? Cred ca ar ramane lumea fara permis daca nu ar claxona atat.

 6. Ar fi bine sa folosesti B1 sau B2 daca mergi incet. Nu de alta dar sunt alte persoane care chiar se grabesc si pe langa asta cartea sfanta ti-o cere.
  Ai grija cu biciclistii, la mai putin de 25m nu e nici legal si nici ok sa claxonezi pentru ca ii sperii si in plus e dreptul lor sa circule pe sosea.

 7. Cand mergi cu 30 la ora pe B3 nici nu ma mira ca dai peste specimene de genul asta.

 8. mariusikk

  @Kspic si @Jaqen nu am obiceiul sa merg pe b2 b3 si nici nu o folosesc de regula sa merg cu 30 la ora. Dupa cum se vede in clip, eram la semafor sa fac stanga la Victoriei, aveam masina cu persoane in ea si era incarcata, de asta nici nu am putut sa demarez foarte puternic. Urma sa trec pe b2 cand prindeam perdea.
  Legat de biciclisti, nu am obiceiul sa ii claxonez insa actiunea se petrecea intr-o comuna in ziua de Paste, dupa amiaza, cred ca stiti si voi in zile din astea peste ce oameni imbibati de alcool dati, de asta am claxonat preventiv.
  Oricum sunt binevenite criticile.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!