It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Marlani trafic mix IV

Adăugat de ihaveaproblem
Raportează ca șters! 19

Atentie! Contine injuraturi!

Primele doua faze ne prezinta cum se lucreaza pe drumuri la Bulgari, fara niciun fel de semnalizare sau Dumnezeu.

Faza nr 4, la 50 de secunde, se vede in dreapta sus semn de stationare interzisa, dar era pus cu vederea in lateral, nu indreptat spre masina.Nu l-am vazut si m-am trezit cu masina caracatitata.

La faza de la 1:00 prezint cat de marlan pot fi 🙁

faza de la 1:10- am zis de unul care trecea strada: „CUm trece asta, zici ca e retard mintal”- cand am trecut pe langa el..chiar era retardat, nu stiu daca se observa pe filmare bine.

Ultima faza: un bou care a intrat in depasire desi m-a vazut ca vin, a trebuit sa franez de la 110 la ora la 50 la ora ca doar asa, ca a vrut el.

8 comentarii

 1. Aha, deci tu esti ala nemultumit de cum a vorbit un politist cu tine.
  La ce vocabular aveti toti de prin masina, se explica multe din scenariul ala coafat.
  Era femeia cu barba in masina cu tine de avea si p*la?

 2. era concita

 3. @DADI…COEMNTARIUL TAU ESTE COMPLET IRELEVANT….daca in viata particulara vorbesc urat asta nu inseamna ca se justifica abuzuri ale „organelor” impotriva mea. ai o gandire total nesanatoasa. In plus, daca nu ai urechi sa auzi, zic sa rogi pe cineva sa iti traduca clipul cu politistul, in care se vede clar cum ucide limba romana si bunul simt.
  desi finalul comentariului tau, recunosc ca m-a amuzat.
  In schimb, mi se pare trist ca nu te deranjeaza pericolele mortale de pe sosea, ci faptul ca se injura in masina cu privire la ele.
  mai ales in contextul in care se specifica la inceputul clipului ca acesta contine injuraturi.
  esti un om cu care nu vreau nici macar sa mai continui vreun dialog.si cu care nu vreau sa ma intersectez niciodata, din simplul fapt ca gandesti eronat.
  drumuri bune!

  @relu medeleanu…ai dreptate cu stradutele…cu rosiile nu…zice „hostel paradise here”, de parca ar fi intrebat o cineva „what is here?”

 4. „faza de la 1:10- am zis de unul care trecea strada: “CUm trece asta, zici ca e retard mintal”- cand am trecut pe langa el..chiar era retardat, nu stiu daca se observa pe filmare bine.” – Si faptul ca e posibil ca persoana respectiva sa aiba o dizabilitate, voua vi se pare super amuzant de radeti asa cu pofta ? Stau si ,ma intreb care o fi retardatul pana la urma.

 5. la 1:28 ai cam violat linia continuua 😀

 6. singurii marlani din trafic sunteti voi doi, tu si fufa care rade

 7. deci nu aia care pun vietile celorlalti participanti la trafic in pericol.
  buna asta :))
  PS: mai usor cu jinirile, apelative de genul ar fi bine sa folosesti cu prietenii sau membri familiei tale, nu cu necunoscuti care nu ti-au gresit cu nimic.
  Pentru ca in cazul acela, marlanul esti fix tu.
  Zic si eu, nu dau cu parul!

  @Hawkeye
  Am scris pe graba descrierea si nu m-am gandit la interpretari…m-a amuzat EXCLUSIV legatura dintre afirmatia mea si starea de fapt, nu ca saracul om avea o deficienta psihica.

 8. Ce dobitoc ala de la 0:06… sofer profesionist, ce p* lui. Dar… la 0:59 ne arati ca marlanca e aia din dreapta? Trebuia sa scoti aia din clip, nu-i vad rostul sa ne-arati noua cum te oftici si-ti balacaresti prietena / sotia… 🙁

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!