Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Martorul din Albirica – 52

Adăugat de Andrelinio
Raportează ca șters! 25

Mda

Atentie: Contine limbaj obscen !

5 comentarii

 1. Maaaaaare handicapat cel de la 1.21…. cum să te urci mă așa peste altul…?

  • Nu știu ce a fost în capul lui + nu înțeleg aceste persoane de ce fac astfel de ‘ manevre ‘. Nu era presat de nimeni

   P.S: Părea o persoană mai în vârstă

 2. Bănuiesc că atunci când a făcut el școală exista doar autostrada București-Pitesti… 😁
  Eu a trebuit să refac școala în Germania și prima data când m-a scos instructorul pe autostradă mi-a băgat bine în cap: după depășire te retragi pe banda inferioară doar când îl poți vedea pe cel depășit în oglinda din habitaclu…

 3. Am un prieten care depasea asa pe DN1, si era nelamurit de ce primea flashuri si faza lunga… omul iesea in depasire din timp, dar cand venea vorba de repliere, cum trecea de masina de pe b1 cum tragea de volan… dupa ce a facut-o cu mine in dreapta, s-a lamurit si urmatoarele depasiri a mers mai mult in fata.

 4. La ParkLake acolo, cand faci stanga de pe Rebreanu pe Campia Libertatii, daca ai pune un echipaj ascuns, ar face planul de amenzi/permise de giboni pe sase luni intr-o singura zi. DAR… Un mare dar. De cate ori ai vazut UN echipaj oprind pe cineva acolo ? Eu, niciodata. Si fac drumul ala zilnic.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.