Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

14 comentarii

 1. AragazCuBuleDeAer

  Ai facut update la ultimul firmware, refuza cateodata sa mai inregistreze ?

  • Nu am facut update. Este perfecta asa cum este. Ofera ceva in plus acel update?

  • AragazCuBuleDeAer

   Momentan , doar probleme . :)))) … doar afiseaza pe aplicatia din telefon locatia si viteza(daca ai GPS).
   Vezi ca poti sa-i pui CPL Filter de la Blueskysea B1W Dash Camera, trebuie putin fortat sa intre.

 2. Aceeasi parere o am si eu despre cei veniti din sud 🙂

  + si pentru muzica 😀

  • ionescu.catalin7

   Toate padurile au uscaturile lor, sa vezi ce de uscaturi din „nord” umbla de capul lor prin „sud” ( acum impartim tara in nord si sud?)

  • @ionescu.catalin7 datorita dezvoltarii zonei industriale din Sibiu si lipsei de locuri de munca din VL, foarte multi au venit in Sibiu. Marea majoritate sunt super ok, dar „leprele” lor, vor neaparat sa se dea in spectacol, intr-un fel in care, bici la circ nu vezi. Sunt cativa de o nesimtire si un miserupism greu de inchipuit. Avem si de-ai nostri care isi dau in petec din cand in cand, dar din cei veniti aici, sunt o mana de mucosi, care tin neaparat sa iasa in evidenta. Zilnic!

  • Huffy vino in Bucuresti si vei vedea ca e plin de VL, OT , CL , TR , majoritatea se incadreaza descrierii tale

   Suntem sufocati oricum doar cu bucurestenii, acum vin si toti din parti fiindca pe buna dreptate tot ce este in jurul orasului este mort.

  • Se prefigureaza o miscare secesionista deja. Complexe de superioritate (sic!), prejudecati, idei preconcepute etc. Fiecare zona are uscaturile ei, asta e realitatea. Aici ne permitem sa ne punem etichete si sa ne desconsideram pe criterii geografice, in strainatate ne deranjeaza enorm cand ni se aplica aceleasi etichete (romani, ‘tu-le natia lor), fara sa mai conteze ca suntem ragateni sau din Ardeal.

 3. La prima fază (0:04), motociclistul a căutat-o cu lumânarea…
  Biciclistul fără lumini (0:37) este inconștient. Era să iau unul pe capotă acum vreo trei-patru săptămâni: https://www.trafictube.ro/omor-biciclist/
  Focus-ul (0:42) a aprins luminile măcar după ce l-ai avertizat? Am întâlnit specimene care nu aprind luminile nici dacă le faci 100 de semne…
  Ăla cu Passat-ul (1:19) trebuie bătut bine, și donșoarele din portbagaj urecheate până le vine mintea la cap!

  • Cei din portbagaj isi merita soarta, oricum li s-a taiat cateva zile bune la cate noxe au aspirat direct de la sursa

  • „Motociclistul” ala nu este motociclist. Un motociclist adevarat, analizeaza traiectoria vehiculului din fata lui, iar acolo, dupa incadrarea celui din fata, era clar ca o sa faca dreapta. In ultimii ani au aparut o gemada de haiduci pe doua roti, care se cred zmeii soselolor, iar din cauza asta, vedem tot mai multe accidente.
   Sinuciclistul acela, risca sa faca probleme foarte mari unuia care nu il vede la o iesire de pe o strada laterala sau intr-o intersectie, iar la cat de tampita este legea la noi, daca iei un asemenea specimen pe capota, este bun de plata. El scapa cu amenda pentru lipsa sistemului de iluminare, a catadioptrilor si a vestei, iar soferul…vai si amar.
   Cel cu Focus-ul a continuat asa pana intro zona mai slab iluminata. Doar atunci a realizat ca nu este capabil sa conduca folosind ecolocatia si a ales sa aprinda farurile.
   Cel cu Passat-ul, merita batut, iar domnisoarele, puse sa priveasca cateva ore de accidente cu lovitura din spate. In felul acesta, o sa fie convinse sa nu repete ceeace au facut.

 4. Ultima faza e de plans…sau de ras?

 5. Huffy 1:00 M-am convins si eu mai demult de-un lucru. Niciodata nu poti spune ca le-ai vazut pe toate 🙂
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.