Maruntisuri zilnice #30

Adăugat de FireBlade
Raportează ca șters! 33

Rezumat:
– incadrare de mare angajament (bemveu :D)
– neacordare prioritate pieton – aproape saltat pe capota;
– parcari laterale foarte precise – mai ales cand ai covrigul patrat;

Detalii in video.
PS: pentru “-” ar fi frumos sa puneti si o explicatie.

7 comentarii

 1. Andrei (FB), nu cred ca porneau avarille doar pt ca mergeau cu spatele, ci pt ca incomodau putin traficul (iar mersul cu spatele facea parte din „piesa”)

 2. Observatie: la aia care parcheaza „tiruri” noaptea, stinge farurile, ramai doar pe pozitii. Chestia asta iti reduce o gramada din timpul pierdut aiurea in c*uru’ lor. Farurile care bat in oglinzi ii deruteaza maxim pe „tiristii” de genu’ celor prezentati.

 3. Veveritoiu Codat

  O intrebare am , cum se numeste melodia?, ca e geniala 🙂

 4. Andrei Razvan Stegeran

  @xyz: Crede-mă că am fost atent la acest detaliu și am făcut deosebirea între a bloca circulația sau a porni avariile ori de câte ori merg cu spatele. Putea să nu fie nimeni pe drum sau să iasă dintr-o simplă parcare oblică. Parcau cu spatele pe stânga sau pe dreapta și tot cu avariile „semnalizau”.
  Înțeleg că anumite alarme after-market activează automat avariile când introduci în marșarier, dar de ce?

 5. Inainte, in codul rutier scria ca atunci cand se merge cu spatele, obligatoriu se aprind avariile. In noul cod rutier nu vad nimic despre asta. Poate de aici unii au ramas cu reflexul de a le aprinde. Si eu le aprind, dar acum ca vad ca nu e obligatoriu, o sa incerc sa ma dezobisnuiesc.

 6. Andrei Razvan Stegeran

  @Mihai.MKA: Nu era o obligație, era o recomandare! 😉
  Gândește-te când vezi luminile albe de marșarier aprinse te aștepți să dea cu spatele, dar când semnalizează stânga, dreapta sau chiar deloc vei știi și direcția unde vrea să se ducă; în schimb când a pus avariile stai ca un prost și nu știi ce vrea să facă.

 7. @Veveritoiu Codat: LADEN – MONEY OVER WAR

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!