Maruntisuri zilnice #49

Adăugat de FireBlade
Raportează ca șters! 30

Detalii in video.

Ce mai caută lumea:
 • trafictube fireblade

6 comentarii

 1. 1:20 – Permisul de Arges e al tau in cazul ala.

 2. Hai ca vad ca 3 destepti ca o capita de fan au dat minus, sa si explic.

  Esti pe banda a 4-a in intersectie. Dupa intersectie pe a 3-a. Sa nu mai faci :).

 3. @ValentinO: n-ai inteles probabil ce am vrut sa zic acolo. Cel de AG avea loc si pe B3 si pe B2, trebuia doar sa-si aleaga banda…uita-te la faza de la inceput pana la final si la spatiul fat de masinile din fata…poate e mai clar acum.

  PS: n-am de AG am de PH :))

 4. A ales corect sa se duca pe b3. Tu de pe b4 daca mergi drept, macar lasi capul jos si incerci sa faci sa fie bine pt toti, nu claxon, ca tu calci pe bec.
  E omeneste sa gresesti, dar sa te iei de unul care merge corect nu prea este. De acum stii intersectia si sunt sigur ca nu vei mai proceda asa, drumuri bune:).

 5. @ValentinO: …vad ca nu ne intelegem..sau cel putin nu iei in considerare ce ti-am zis + clipul. O sa incerc sa fiu mai explicit:

  Am dat claxonul pentru ca Loganul de AG era intre B2 si B3 (putea sa se incadreze pe oricare din cele 2 benzi ca avea loc)…s-a speriat de cel din dreapta si a franat (cu toate ca putea sa ocupe B3 linistit pentru ca nu era fortat sa treaca pe B2, nici macar de mine…daca il fortam eram paralel cu el)

  Acum e mai clar? Daca nu…poti sa ramai cu parerea ta 🙂

 6. Ti-am inteles ideea. Dar tu fiind ala care nu avea ce sa caute acolo trebuia sa il lasi sa se desfasoare fara sa il claxonezi. El pana la urma s-a incadrat bine, chiar daca mai nehotarat. Tu…
  Ma rog, fiecare cum stie, eu unul prefer sa ma incadrez din prima cum trebuie si sa evit situatiile astea.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!