It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Masina de poolitie trece pe rosu

Adăugat de marius78
Raportează ca șters! 69

Masina de politie trece pe rosu in Timisoara.

15 comentarii

 1. presa@poltim.ro Agent principal de poliţie Mirela DRĂGHICIOIU
  sursa publica: http://goo.gl/mzUWNv

  Sa vedem ce mai are de zis de data asta. 🙂

 2. Se pare ca politia din Timisoara are activitate nu gluma. Tot timpul sunt in „misiune”.

 3. La ce viteza avea si la ce cauciucuri o fi avand loganul respectiv,sincer vb si daca punea frana brusca traversa intersectia…doar ei sunt „siguranta si incredere(a)” 😉

 4. ionescu.catalin7

  Puterea exemplului. Asa, sa vada si ceilalti participanti la trafic.

 5. Sectia 4 din nou. Tot in misiune de urgenta. Raspunsul oficial va fi inevitabil acelasi cliseu de doi lei. Eu zic sa angajeze un instructor auto bun, au mare nevoie de el.

 6. Aceeasi masina (cea din clipul lui @ovtim), alta gogomanie, posibil aceeasi persoana la volan.

 7. E aceeasi masina care apare in clipul meu! Uitati-va la nr de inmatriculare (MAI 30467)
  Incredibil politistii timisoreni. Trimite si tu filmuletul la pressalert sa faca un nor articol ! Sunt curios de raspunsul lor si aici, probabil vor spune ca erau tot intr-o misiune…

 8. Eu m-am abtinut sa fac comenatrii referitaore la nuamarul masinii. Aveti mailul purtatoarei de cuvant, go for it. Fiecare, cate un mail, zi de zi…pana constientizeaza de unde vin banii din care sunt platiti.

 9. e in misiune continua politia la frecat menta bre. De ce nu vrea poporu sa inteleaga?

 10. mama prin ce ai trecut…iti dai seama, politia pe rosu….ce nasol. Cred ca o sa fie naspa sa adormi la noapte. O astfel de intamplare te bantuie tare….

 11. @stresu – da-o draq de treaba. De-aia au politistii girofaruri si sirene, ca sa le foloseasca cand sunt in misiune. Si MUSAI cand trec prin intersectie pe rosu, ca sa nu riste un accident. Fara semnale in functiune, masina Politiei are fix aceeasi prioritate ca orice alta masina. Adica niciuna, pe rosu. Sigur ca ei pot trece pe rosu cand sunt in misiune urgenta. Dar intrebarea e: de ce nu folosesc draq semnalele alea ca sa evite o posibila coliziune? Cred ei ca masina lor poate ignora legile fizicii? Fara semnale, orice politist care intra in intersectie pe rosu e la fel de periculos ca orice meltean cu Q7 sau taximetrist care se grabeste cu clientul nu stim unde.

  • @Kor, ai inteles total gresit ce am vrut sa zic, dar nu conteaza, cert e ca nu a fost intentia mea sa le iau apararea sub nicio forma.

 12. Andrelinio

  Mai devreme .. au dat stirea la ‘ Kanal D ‘

  P.S: Au precizat sursa

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!