It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ai masina, ai sosea

Adăugat de Imhot3p
Raportează ca șters! 65

Nu m-a acrosat. Am franat pentru ca, daca lui nu ii este mila de masina, mie mi-a fost mila atat de masina lui cat si de a mea.

12 comentarii

 1. trebuia sa accelerezi putin cand era in stanga ta ……….asa egal cu zero

  • Am vrut sa il strang, sa il blochez…dar de, nesimtirea este mare.

 2. WeTeFeu …. depasire, peste linia continua, urmata de frana ?

 3. I-ai aratat tu cine-i sefu,nu?

  • Nu…nu i-am arătat cine este șeful. Nu asta a fost intenția mea.
   Dar când vine după bandă de OBLIGATORIU STÂNGA, și se bagă cu tupeu în fața mea, eu o numesc NESIMȚIRE. Așa cum noi, restul stăm frumos pe banda noastră, așa pot sta și bizonii. Este ca și cum depășește coloana pe linia de tramvai și la semafor îți taie fața.

 4. I-ai franat in fata ? Asta e intrebarea.

 5. Fratica Curiosul

  Turme de bizoni zilnic forteaza intersectiile de pe banda exclusiva de viraj la stanga, in special cele care nu au semafor dedicat (cum este cea de la Iancului, Vatra Luminoasa, Calea Vitan etc). Se folosesc de faptul ca ele sunt mai libere, iar bizonul nu sta la rand, si in intersectie te preseaza pe tine, fraierul care ai asteptat pe banda ta, sa-i faci loc sa treaca, si nu cumva sa-l incomodezi cu ceva.

 6. daca vroiai sa ii dai o lectie ii stergeai putin partea stanga nu sa il depasesti si sai pui frana pare rau –

 7. Domnilor, stați liniștiți, nu i-am pus frână în față.
  Știți ce mă oftică la maxim? Faptul că, atunci când ieșim din țară cu mașinile, respectăm cu strictețe regulile de circulație. De ce nu se poate și la noi???? Hai să ne pişăm unii pe alții, că unul este mai șmecher decât celalalt.
  Dacă eu pot sta în coloană, atunci, poți sta și tu… Înțeleg, „dislike” a venit tocmai din partea celor care fac manevre asemănătoare.
  Nu vreau să intru în polemică cu nimeni. Vreau doar respect în trafic.
  Drumuri bune !

  • Ai dreptate sa fii suparat! Sunt multi care fac manevre dintr-astea! Accept ca poti gresi incadrarea, chiar daca in videoclip este evidenta banda pe care se incadrase. N-avea intentia s-o ia la stanga. Optase pentru ea ca era libera si nu facea nimeni la stanga! Oricum i-ar fi dat inainte pe banda de stanga, spre Vatra Luminoasa, insa aia din intersectie i-au cam blocat banda…. Asa ca s-a gandit sa se bage. Nu sunt de acord cu depasirea pe linia de tramvai, insa te-nteleg.
   Educatia, reflexele bune si stapanirea de sine fac totul in trafic!
   Numai bine!

 8. Dacă stai să te gândeşti mai bine, doar tu avei de pierdut la faza asta, în caz că te fila vreun echipaj şi oricât de tembel a fost în începutul manevrei, tot tu o beleai.
  Trebuie educaţi, dar nu am găsit metoda corectă, încă. Mă refer aici la una care sa nu implice timp pierdut şi nervi de fier.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!