It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Masochistu si baiatu bun

Adăugat de logum
Raportează ca șters! 51

 

El masochist, eu baiat bun. Nu am inteles daca voia sa fie trosnit din lateral sau doar sa ramana fara carnet. De data asta a scapat fara niciuna pt ca si eu si politistul ne-am dovedit baieti buni.

Nota: Imagini de la naftalina, nu ninge in Cluj!

Ce mai caută lumea:
 • trafictube cluj

5 comentarii

 1. CristianDrive78

  Pai politistul in acest caz e un bou ca e pe un drum european si e obligat sa aibe luminile de drum aprinse iar el taranul da drumul la girofar sa se faca vazut sau sa-l opreasca pe individ. La lumina rosu/albastru este obligatoriu sa opresti!!!

 2. Subscriu. Deci titlul corect era Masochistu, baiatu bun si boul 😀

 3. Acum inteleg, dar ce ii putea face politia fara sa faca acel sofer accident?
  Voi inca a-ti dezbatut aceasta problema in ceva clip anterior, nu era pe linie continua. Il putea trage de urechi, dar complicau si mai mult traficul asa ca s-au limitat in al atentiona cu girfarurile. Mi s-a parut un gest de bun simt din parte lor, dar cel care a iesit de pe straduta, n-am inteles ce vroia, sa nu moara acasa sau ce?

 4. Eddiemcstanley

  ASta arata cat de habarnist si inconstient este individul. Daca se asigura din stanga si vedea masina politiei nu mai iesea. Nu te asiguri, iesi ca nesimtitu asa si te astepti ca altii sa opreasca pentru tine, inclusiv masina politiei. Si nici macar o amenda. Nu frate! nu… nu sunt de acord cu asa ceva. Puteti sa-mi dati cate minusuri vreti. NU!

 5. @Eddiemcstanley, pentru ce amenda? Pentru neacordare de prioritate pentru o alta masina, asta e in caz de accident, chiar nu vad ce ii puteau faci si mai repet, incurcau mai mult traficul daca se luau dupa el sa-i caute nod in papura.
  L-au avertizat cu semnalele luminoase, poate data viitoare nu mai face.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!