It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Melteancă pe contrasens plus stationari aiurea

Adăugat de daniel78
Raportează ca șters! 65

10 comentarii

 1. meltenita ca nu a reusit sa se bage 🙂 … +

 2. bravo.bine i-ai facut

 3. plus pentru scuteristi, faptul ca le-ai facut loc si nu i-ai ingesuit 😉

 4. scuteristii nu aveau nici o vina ca ditamai autocarul le bloca banda, so..:)

 5. bravo, i-ai aratat tu! ce daca ea incerca sa nu blocheze intersectia aiurea, tu i-ai explicat cum ar face un barbat adevarat!

 6. audstele01

  plus declarat + 😉

 7. @un muc
  Ne lasi cu blocat intersectia aiurea? Sunt satul de cate specimene vad zilnic facand aceasta manevra. In rond la Rosetti e ceva normal sa se bage 5-6 masini pe contrasens si sa te injure ca de ce nu le faci loc.

 8. Avion,
  down boy, down! :)) dudule, tu esti din ala care nu calca niciodata linia, nu depaseste 49 in oras. nu va duce capul ca poate respectiva era prima oara in zona, poate vroia sa o ia la stanga pe dacia dar si-a dat seama ca a gresit, etc. aia care ocupa o banda sint doar „stationati aiurea”, asta despre care nu stiti nimic e o „melteanca proasta”. din cand in cand mai trebuie sa si gandesti la volan (si in general cand jignesti) nu doar sa te comporti ca un cocosel feroce.

 9. Nu ma aprind, dar nu va suport cand incercati sa gasiti scuze. Omul care greseste are un anumit comportament. Domnisoara de mai sus putea macar sa dea semnal ca vrea sa se bage, nu sa forteze direct.
  Recunosc ca nu sunt soferul model, insa din experienta iti pot spune ca majoritatea celor care gresesc o fac intentionat, pentru unii codul rutier fiind doar cu rol consultativ.

  http://jalopnik.com/5914904/neapolitan-traffic-is-a-work-of-paravehicular-art

  Recomand articolul asta. Daca majoritatea soferilor s-ar adapta anumitor reguli (nescrise) si n-ar mai fi nesimtiti, traficul ar fi un haos perfect.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!