It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Merg pe unde vreau!

Adăugat de Alexandru Visan
69 0

Care mai erau prescurtarile de la DB?

12 comentarii

 1. DoBito_

 2. Ovic Coco

  Sunt multi asemenea, culmea e ca banda 3 era libera si o putea ocupa fara griji. Mie mi-a replicat unul cand i-am zis ca eu am fost pe 2 si dupa intersectie am intrat tot pe 2 ca el e pe „banda lui”, incercand sa imi ia fata, cam asa a fost si aici, unii vin cu banda de acasa 🙂 PS: pt cunoscatori: la APACA spre Leu ( tot Bucuresti)

 3. Trei sferturi din soferii din Romania , nu stiu cum se circula intr-un sens giratoriu ………

  • poate ne spui si care e procentajul celor care nu sunt in stare sa faca diferenta intre un giratoriu si o intersectie rond ……..

 4. Eu sunt curios cum se circula dupa sens, eu vad marcaj temporar de culoare galbena, deci ar trebui respectat acel marcaj 😀

  • Acel marcaj din cate stiu eu, este de la parada de 1 Decembrie. Este de ghidaj pentru ei. asa se intampla in fiecare an.

 5. Cătălin Tănase

  Asa e cand vii de la tara unde nu exista mai mult de o banda pe sens…

 6. Cei din DB oricum mi se par unii dintre cei mai slabi soferi din Romania…ca sa nu zic altfel.

 7. Deamboulean! 😀

 8. Dar in primul rand tu ai trecut pe banda 1, cu o intersectie inainte loganul de pe 1 a luat-o la dreapta si cand ai facut jumate banda 1 jumate banda 2 te-ai razgandit sa treci inapoi pe 2. Dar bemveul a crezut ca mergi spre 1 car e e liber si a ocupat el banda 2.

  • La ce clip te-ai uitat? Serios? Cand am mers eu intre benzi astfel incat DB-ul sa aibe impresia ca eu voi schimba banda?
   Loganul de pe banda 1 a facut dreapta la jumatea intersectiei, eu am muscat din banda 1 la iesirea din intersectie ca sa nu intre boul in mine!
   Era pe banda 3, trebuia sa iasa pe banda 3 sau sa asigure si sa semnalizeze schimbarea directiei de mers!

 9. @Alexandru Visan Dap, e ceva mai greu cu asigurarea si schimbarea directiei de mers / benzii de circulatie, mai ales daca nu esti obisnuit cu asta. Probabil s-a gandit sa urmeze exemplul Mercedes-ului care la 0:25-0:26 face aceeasi miscare.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!