It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Merg pe unde vreau!

Adăugat de Alexandru Visan
Raportează ca șters! 69

Care mai erau prescurtarile de la DB?

Ce mai caută lumea:
 • PE UNDE MERG

12 comentarii

 1. DoBito_

 2. Ovic Coco

  Sunt multi asemenea, culmea e ca banda 3 era libera si o putea ocupa fara griji. Mie mi-a replicat unul cand i-am zis ca eu am fost pe 2 si dupa intersectie am intrat tot pe 2 ca el e pe „banda lui”, incercand sa imi ia fata, cam asa a fost si aici, unii vin cu banda de acasa 🙂 PS: pt cunoscatori: la APACA spre Leu ( tot Bucuresti)

 3. Trei sferturi din soferii din Romania , nu stiu cum se circula intr-un sens giratoriu ………

  • poate ne spui si care e procentajul celor care nu sunt in stare sa faca diferenta intre un giratoriu si o intersectie rond ……..

 4. Eu sunt curios cum se circula dupa sens, eu vad marcaj temporar de culoare galbena, deci ar trebui respectat acel marcaj 😀

  • Acel marcaj din cate stiu eu, este de la parada de 1 Decembrie. Este de ghidaj pentru ei. asa se intampla in fiecare an.

 5. Cătălin Tănase

  Asa e cand vii de la tara unde nu exista mai mult de o banda pe sens…

 6. Cei din DB oricum mi se par unii dintre cei mai slabi soferi din Romania…ca sa nu zic altfel.

 7. Deamboulean! 😀

 8. Dar in primul rand tu ai trecut pe banda 1, cu o intersectie inainte loganul de pe 1 a luat-o la dreapta si cand ai facut jumate banda 1 jumate banda 2 te-ai razgandit sa treci inapoi pe 2. Dar bemveul a crezut ca mergi spre 1 car e e liber si a ocupat el banda 2.

  • La ce clip te-ai uitat? Serios? Cand am mers eu intre benzi astfel incat DB-ul sa aibe impresia ca eu voi schimba banda?
   Loganul de pe banda 1 a facut dreapta la jumatea intersectiei, eu am muscat din banda 1 la iesirea din intersectie ca sa nu intre boul in mine!
   Era pe banda 3, trebuia sa iasa pe banda 3 sau sa asigure si sa semnalizeze schimbarea directiei de mers!

 9. @Alexandru Visan Dap, e ceva mai greu cu asigurarea si schimbarea directiei de mers / benzii de circulatie, mai ales daca nu esti obisnuit cu asta. Probabil s-a gandit sa urmeze exemplul Mercedes-ului care la 0:25-0:26 face aceeasi miscare.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!