It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nu merge bossulica

Adăugat de mariusikk
Raportează ca șters! 57

Cam asa se raspunde la neobrazare

Ce mai caută lumea:
  • bossulicA

2 comentarii

  1. +
    Da, la ultima faza sigur soferul Golfului a gresit incadrarea. Presemnalizarile sunt defectuoase si traficul intens. Dar sunt perfect de acord cu autorul: o semnalizare acolo e obligatorie si de bun simt. Mi se mai intampla si mie (se poate intampla oricui) sa nimeresc pe banda gresita, ca doar nu cunosc pe de rost nici macar Bucurestii, necum alte orase, dar daca am picat prost si as mai avea loc de repliere, fara sa incurc pe cineva, ma asigur, semnalizez, si ma uit rabdator in oglinzi pana ma lasa vreun samaritean sa reintru pe banda.

    • @Kor si eu dupa ce nu l-am lasat pe cel cu Golf-ul mi-am dat seama ca as fi putut sa il las, pentru ca in ciuda manierei de a se baga (usor cu tupeu), am realizat ca nu o facea intentionat, dar am realizat dupa ce am trecut de el.
      Intr-adevar zona e aiurea rau, iar pentru cineva care nu cunoaste drumul recunosc ca seamana mai mult a drum catre pasaj pe unde era Golful incadrat, nu prea te astepti sa intri in pasaj prin lateral, cred ca de fapt e si singurul pasaj prin care se intra pe lateral.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!