It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Mergi pe contrasens… te cearta Politia

Adăugat de catalind
Raportează ca șters! 199

Se inatampla de multe ori ca oamenii sa nu aiba rabdare acolo. Se intampla de si mai multe ori ca cei de pe banda de dreapta sa faca la stanga cu toate ca exista marcaj pe benzi dar asta e alta poveste.

In spatele meu este o masina de Politie (se aude la un moment dat). D-nul politist coboara din Duster si le spune sa opreasca pe dreapta dupa intersectie, sper sa le fi luat carnetele.

Ma bucur sa vad ca se aplica inca legea.

Ce mai caută lumea:
 • Cei mai smecheri oameni care se ceartă cu poliţai
 • politie nationala vs locala

28 comentarii

 1. Yes !!!!
  Un pic chicken, puteai sa-i blochezi mai bine….
  Despre aia „parcati ” pe trotuar nu zice nimeni nimic + + + + + +

  • Unde ai vrea sa parcheze aia? In Dambovita? Acolo e primaria generala cu sute de angajati si zeci de oameni care vin cu treaba zilnic. Unde vrei sa parcheze? In Carrefour? S-ar umple parcarea alora.

  • Sute de angajati la o primarie? Dar ce saracia e casa poporului?

  • imaginile sunt din 2011 dar si azi e la fel. deci cine blocheaza b1 ? https://goo.gl/FosDN7

  • @Hzele Sa opeasca regulamentar. Aia sunt bizoni, nu-i obliga nimeni sa vina cu masina la slujba. Gura de metrou e aproape, iar Primaria are o mica parcare dedicata pentru masinile de serviciu.

  • bine zis MICA parcare dedicata angajatilor. Daca ai 300 de angajati din care 100 vin cu masina + cei care au treaba, adica cetatenii, ajungi la aproape 200 de masini. Crezi ca ajunge acea mica parcare. Nimeni nu se gandeste cand aproba construirea cladirilor de birouri ca ar trebui sa aprobe si o parcare de 100 de locuri. Nu ai unde sa pui parcarea, nu iti aprob construirea mastodontului. Fa unul mai mic de 4 etaje cu 10 locuri de parcare. Tara lui Papura Voda.
   Parcare intre pomi pe trotuar, nu incurca pe nimeni, ca lumea nu merge intre pomi, ca nu esti beat sa mergi ca pisatul boului.
   Poza aia cu b1 ocpuat e aiurea. E si normal ca in fata unei primarii sa ai locuri blocate ptr parcare.

  • @Hzele esti cu capul rau de tot. E normal sa ai locuri de parcare blocate pe banda de circulatie asa cum se vede pe harta ? Daca vrei sa blochezi locurile de parcare pui gardul ala pe bordura/trotuar nu pe b1.

  • Cu aia parcati ce ai Ursule? :)) vorbeste cu Primaria sa dea drumul la parcarea subterana, ca nu ai unde sa parchezi acolo!

 2. Whoaaaaa….politisti care isi fac treaba….raritati 🙂

 3. am mai vazut faze asemanatoare dar macar de se bagau cand aveau verde nu rosu.

 4. Alexandru_Paul

  pentru asemenea magari, ramaneam sa ma asigur ca se lasa cu permise luate, insistam sa fiu trecut ca martor daca era nevoie 😀 🙂

 5. Sudsemnatu

  Erau de la locala…astia au atributii sa ia carnete?

  • Politia Locală are urmatoarele atributii: […]

   h) constata contraventii si aplica sanctiuni pentru incalcarea normelor legale privind oprirea, stationarea, parcarea autovehiculelor si accesul interzis, avand dreptul de a dispune masuri de ridicare a autovehiculelor stationate neregulamentar;
   i) constata contraventii si aplica sanctiuni pentru incalcarea normelor legale privind masa maxima admisa si accesul pe anumite sectoare de drum, avand dreptul de a efectua semnale de oprire a conducatorilor acestor vehicule;
   j) constata contraventii si aplica sanctiuni pentru incalcarea normelor rutiere de catre pietoni, biciclisti, conducatori de mopede si vehicule cu tractiune animala;
   k) constata contraventii si aplica sanctiuni pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la circulatia in zona pietonala, in zona rezidentiala, in parcuri si zone de agrement, precum si pe locurile de parcare adaptate, rezervate si semnalizate prin semnul international pentru persoanele cu handicap;
   l) aplica prevederile legale privind regimul juridic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor/ subdiviziunilor administrativ-teritoriale;

  • Nu erau de la locala, erau chiar de la rutiera (dupa uniforma-culoarea alb deschis din partea superioara). Daca te referi la politia locala care apartine de primarii, nu aveau dreptul de a lua permise. In schimb, politia nationala, (politia romana) are acest drept. A nu se confunda politia nationala cu cea locala.

  • Passat B6

   @ovtim: intr-adevar militia locala nu are dreptul sa ia permise, dar poate constata contraventia si poate chema rutiera sa ia permisul daca chiar vor.

 6. corneliassy

  asta e de instant karma

 7. Mâncaţaş` ce nonșalanță pe al doilea exemplar, nici măcar n-a încercat sa se dea un pic mai în dreapta, ce căcat, dacă el a „stat” la coada, sa stea și alții după el.

 8. pe dreapppta mancatias 😀

 9. orgasm

  trec des pe acolo , in sensul spre splai si am mai vazut de vreo 2 ori politie oprind smecherasi din astia.

 10. Trebuia sa dai geamul jos si sa tragi un „hahahah” a la buctrafic.

 11. Passat B6

  As fi dat vreo 4 plusuri la clipul asta 🙂

 12. Asta era de la nationala, se vede stema, scrisul si tresele.
  Putea sa faca parte dintr-un echipaj mixt (masina si sofer de la locala -pentru ca la rutiera nu am vazut Dustere in Bucuresti). Orium a fost de zile mari. Buhahahaha !

 13. tibi_filip

  „Hai, pe dreapta! Pe dreapta!!!!” 😀 😀

 14. Moldoveanul

  made my day 🙂

 15. Unii cica nu au rabdare, nu ai rabdare? Lasa masina acasa si fugi pana la serviciu…

 16. Felicitari!

 17. Ce texte avea in el ultimul jegos …
  jegos: e blocata circulatia … ?
  politist: da, da, da …

 18. Ma unguent la corason 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!