Ce merita astia? Oare au carnet?

Adăugat de Expressvectra
Raportează ca șters! 64

Ce merita astia? Oare au carnet?  Cred ca au dar de elev….

 

 

6 comentarii

 1. pam – pam, ți-am dat minus. Poate ăla cu dusterul a văzut ceva și de aceea a pus frână …sau poate și-a înghțit guma, sau poate a strănutat și a închis ochii, și a pus frână ca reflex…dar ce nesimțit e asta, că a pus frână, când tu nu ai fost pe fază la trafic și ai fost luat prin surprindere. Știi cum ești tu, în ce categorie te încadrezi ? Genu de om, care când depășește stă la pândă în spatele șoferului, din fața lui, pentru a prinde fereastra, de depășire …stă la pândă, lipit de bara lui, că altfel, i-ar murii mașina probabil la apăsarea pedalei de accelerație într-a patra, poate..Dar asta, ține de soferi, căci dacă ne uităm pe trafictube, sunt mulți soferi cu mașini puternice, de își cunosc bolizii și abordează depășirile din timp, nu dintr-un metru, din spatele mașinii pe care vrei să o depășești. Un exemplu pozitiv este El Comandante. Și poate mulți o să zică, dar stai că el are dubă, și are cuplu și se duce când o calcă, și da ar avea dreptate, dar toate mașinile au cuplu, într-o anumită treaptă de viteză, fie diesel, fie benzină, fie gaz. Uităm câteodată să ne criticăm pe noi înșine și preferăm să-i criticăm pe alții.

 2. Expressvectra

  Aha deci cand stranuti pui frana…… Buna asta . uite ca eu si majoritatea nu cred ca inghit guma si pun frana cand stranuta.. Ridici lopetile sus … Cum sa pui frana in panta cand ai semnare cu priortate…. Ca a vazut el un spanac si ca are muci la nas…nu a vazut nimic era un ghiuj panicat cu un stilnde condus de rahat. Ca am mers o vreme in spatele lui… Daca nu eram pe faza eram in el doamne fereste… Aprop cred ca ai vazut si alta filmare tu. De asta e de 2 lei traficu asta ca punem frana cand stranutam cand ne scobim in nas. Schimbam banda cum ne taie capu. Etc. Condusul trebuie sabfie o placere nu un stres…

 3. @Expressvectra
  Eu zic ca are voie sa foloseasca frana. Eu, de exemplu, chiar daca sunt pe drumul cu prioritate, daca mi se pare ca unu’ ce vine de pe un drum secundar nu are intentia sa opreasca, franez pentru a evita un accident. Prioritatea nu-i protectie divina sa te fereasca de accident.

 4. ii dau plus lui Sabotor ca a pus punctul pe i. Daca eram eu in locul dusterului si ma pocneai, te omora, urmatoarea data cand iti faceai rca. Doar din paguba care mi-o creai mie:)) Dar iti doresc, in continuare, sa fii prudent, sau nu…daca vrei sa platesti..

 5. Marian Marius

  @Reply, cel cu Dusterul se comporta ca si cum ar merge pe un drum fara prioritate si privind filmul pana la final ne dam seama ca o face fara motiv. Nu apare nimic suficient de aproape in stanga imaginii care sa-i provoace reactia exagerata, iar caracterizarea din melodie vi se potriveste perfect.

  Vad un curent asa in ultimul timp, mai toti au inceput sa o arda pe ideea de condus preventiv:
  – mergi pe B1 si-ti iese unul brusc dintre blocuri cu juma de masina pe banda si ai indraznit sa franezi brusc, urmat de urarile de bine: e vina ta, trebuia sa te gandesti ca de acolo e posibil sa iasa o masina, sau poate chiar un copil;
  – mergi pe B1, te pregatesti sa depasesti adormitul de pe B2, cand deodata asta isi da seama ca trebuie sa faca dreapta, sau sa opreasca brusc, asa ca decide sa traga brusc de volan, fara semnal: daca il lovesti/claxonezi/ imbunatatesti vocabularul pe seama lui, evident ca e vina ta, trebuie sa conduci preventiv, daca intri in unghiul lui mort el nu te vede;
  -pleci de la semafor pe B1/B2, iar un bizon vrea sa te depaseasca pe B2/B3 destinata exclusiv manevrei de viraj la stanga, banda plina de masini care sta la rosu: daca nu franezi sa creezi conditii bizonului sa-si continue slalomul si se intampla una dintre situatiile prevazute mai sus, esti un frustrat ca ala a vrut sa te depaseasca, nu ai idee de condusul preventiv etc

  Eu as zice sa stati voi mai bine acasa, asta preventiv evident, ca daca am ajuns sa-i acuzam pe cei pusi in dificultate de unii care nu respecta legea, pentru mine sunteti un pericol pe drumurile publice.

  Simpatic pentru toata lumea El Comandante, personal si eu in fiecare zi de abia astept sa ajung acasa sa-i ascult reactiile. Si ne place poate pentru modul natural in care injura ca si cand aia ar fi ultima data cand are voie sa o faca, insa fara sa vedem ca modul lui de condus este acelasi ca si al celor pe care ii acuzati ca nu conduc preventiv: franeaza in ultimul moment, opreste sa-i apostrofeze pe cei care prin alegerile lor cretine dau nastere situatiei respective etc, asta pentru ca el conduce normal si se asteapta ca si restul sa o faca la fel.
  La altii vi se par anormale lucrurile astea, El Comandante este dat exemplu pozitiv.

 6. Expressvectra

  Ce sa zic :)) dedic melodia celor care pun frana prost fara rost cand se scobesc in nas, stranuta, le curge anusu pardon nasu, bocesc la telefon… etc

  Domnule Neon sa inteleg ca tu conduci stresat cu picioru pe frana si te apuca stranutu in panta cu drum cu prioritate..halal tie. :))
  Mosu ala cu duster nu avea nici pe dreacu… a stranutat si a calcat frana :)) vorba unui coleg pe care sper sa nu-l intalnesc in trafic.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.