It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Merită să fim atenți în trafic ? 🙄

Adăugat de observator
Raportează ca șters! 99

Inițial părea a fi un mic ambalaj, peste care aș fi putut să trec.
După ce am redus viteza , am văzut un copil de 12-13 ani (cred că fată), care căzuse de pe bicicletă abordând greșit linia de tramvai (într-un unghi prea ascuțit).
Atât poziția contorsionată în care am găsit-o , cât și șocul emoțional , nu i-au permis să strige ajutor cu voce tare. Însă în mod cert în inima ei striga după ajutor.
În timp ce am ridicat-o de pe jos am întrebat-o ce a pățit , de abia a reușit să îngâne “am căzut din cauza liniei de tramvai !
După ce am ridicat-o pe ea și
bicicleta , în timp ce o conduceam către trotuar , i-am spus să se ducă acasă pe lângă bicicletă ( pentru a-și reveni din șocul emoțional ).
Presupunând că nu aș fi fost atent la drum ( distras de telefon/tabletă etc..) copilul ar fi fost într-un mare pericol !
În consencință vă recomand, dragi participanți la trafic să aveți o ATENȚIE SPORITĂ !

6 comentarii

 1. Bravo, omule!

 2. Ce bine ca n-a fost un smecheras care sa-i dea talpa ca-i liber. Uite d’aia sunt limitarile de viteza.
  Felicitari pentru gest!

 3. Jos palaria.

 4. Vilbroken

  Un sofer cum rar mai poti vedea pe strazile patriei, te felicit, bravo, ai grija de tine ! doresc sa-ti strang mana, dar nu putem virtual, poate ne vom intersecta vreodata !!

 5. observator

  Vă mulțumesc mult tuturor pentru apreciere și vă strâng mâna cu căldură.  Însă cel mai mult m-ar bucura dacă acest mesaj ar ajunge în special la aceia care nu au o idee clară, cu ce fel de surprize se pot întâlni în trafic.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!