It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Merita zdroaba?

Adăugat de Paul_Fly
Raportează ca șters! 17

Merita zdroaba?
– Depasiri periculoase;
– Viteza excesiva in curba;
– Aproape accident.
P.S. https://dexonline.ro/definitie/zdroaba.

6 comentarii

 1. Pe aia cu schumacherita nu am inteles-o. Daca cineva are masina si/sau curaj sa intre mai tare intr-un viraj e posibil doar sa aiba mai multa experienta de condus si/sau hardware mai bun.

 2. Nu se vede foarte clar din filmare dar a cam intrat in curba pe doua roti, nu cred ca e vorba aici de experienta in condus din contra. Sa intri in curba de pe Feleac cu peste 100 la ora si mai ales cu o masina neadecvata.

  • 2 roti? Sa fim seriosi…
   Personal cu un Golf3 am luat cu ceva mai mare de 90km/h curba dinainte de „curba mortii” pe sensul de urcare. E vorba de cat de stabila e masina, greutate si cred ca in principal de ce late iti sunt cauciucurile, jante cat sunt de apropiate de interior sau departe (acel ET). Sunt mai multi factori care pot fi benefici abordarii unei curbe cu o viteza mai mare decat una obisnuita.

 3. 1. Ala cu ML, are masina, nu stie conduce, pacat.
  2. Mi-am pierdut cateva minute din viata. Curba aia, de la intrare pe Feleac nu-i asa periculoasa si macar domnisoara, s-a dus in continuare tare, nu a dormit pe B2.

 4. @Paul_Fly „Merita” … cel putin pentru a ramane fara permis pentru tupeul cu care intra in depasire desi are in fata indicatoarele de interzicere (0:14), linia continua (0:27) etc.
  3:20 Desi legal trebuia s-o lase mai moale acolo, n-as spune c-a fost neaparat Schumacherita 😉 , insa semiprofi de la 3:57 a aratat cat poate duce.
  +

 5. @GeluCj am uitat sa pun ghilimelele la schumacherita 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!