It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De ce nu meritam autostrazi?+ bonus

Adăugat de Ic3Cub3
Raportează ca șters! 12

Nu este necesara nici o descriere.
Nu contine limbaj vulgar

14 comentarii

 1. Intrebarea e la misto, sau cum?
  Raspunsul ar trebuii sa ti-l dai singur….B2 lover(tu, da tu).

 2. De ce te mirai ca te-a depasit pe dreapta ?

  • Depasise inca o masina tot pe dreapta ,venea tare pe dreapta in spatele meu,,asa ca i-am facut loc.
   Venea cu semnal pus dreata,nu a avut nici cea mai mica intentie sa revina pe B2.

   Greu cu priceputul asta.
   Eu Banda 1 – vad ca a depasit deja pe B1,vine tot pe B1 tare cu semnal,fac loc.E greu?

  • Adica te-ai tras pe banda 2 ca sa ii faci loc sa depaseasca pe banda 1? In conditiile in care banda 2 e destul de libera in fata ta? Foarte ciudat. Daca stateai pe banda 1 ti-era frica sa nu intre in tine, sau cum? De ce nu ai lasat sa vedem momentul in care treci pe banda 2?

 3. Cum adica nu meritam?

  Si daca absolut toti soferii ar fi idioti sinucigasi la cate taxe platim pentru drumuri nu are nimeni dreptul moral sa puna intrebarea din titlu.

 4. Noi meritam autostrazi. Nu le meritati voi, cei care nu stiti sa circulati pe ele. (Si tu esti unul din aia care nu merita)

  • Mai sunt cazuri cand cineva depaseste prin dreapta si vine tare din spate, apoi daca te retragi pe banda din dreapta il incurci. Este vorba de experienta fiecaruia.Eu de plictiseala mai depasesc si prin dreapta.Asta este soferia,nu trebuie sa mergi 100% legal ..Nu?!

  • @Caffeine: autorul zice ca s-a tras din calea lui, nu ca a ramas pe banda 2 ca sa treaca. E o diferenta. In plus, ti se pare ca tipul care a depasit nu putea trece pe banda doi daca era libera? Ti se pare ca circula cu asa o viteza incat trecerea pe banda doi ar fi fost periculoasa, sau ce vorbim aici?…

 5. Mi-ati confirmat ca numeritam autostrada.Sunteti buni doar la comentarii simple gen „b2 lover” atat stiti.De ce zic asta? pt ca:

  1)nimeni nu a obervat ca in faza 1 -din vw sharan zboara o sticla de plastic pe geam la 130km/h,care ae loveste se masina mea.

  Mai nou e ok sa arunci gunoaie in mers pe autostrada.

  2)Eu mergand pe B1, cu 130 vad un tampit care depaseste masina din spatele meu pe B1,care se afla tot pe B1-il obliga sa faca aceeasi manevra ca mine+ depasind viteza legala cu aprox 20km/h ,dupa care preseaza alt sofer sa se dea mai repede.Din tot acest rezumat rezulta ca eu sunt un B2 lover,cel care merge cu 150 (probabil) si „muta” masini de pe B1 pe B2 (ca asa e el,mai tampit)trece neobservat.

  Parerea mea,decat sa puneti aici un comentariu infantil ,mai bine nu il puneti.

  • Nu iti spun asta in nume de rau, dar pe langa faptul ca explici foarte alambicat, in clip nu se vede nici momentul in care treci pe banda 2 si nici nu reiese ca tipul nu ar fi putut trece pe banda 2 ca sa te depaseasca. Niciunde nu scrie ca daca unul vine in spatele tau pe banda 1 cu semnal dreapta trebuie sa te dai din calea lui. In fine. Drumuri bune!

  • Imi pare rau, dar n-ai absolut deloc dreptate – pe autostrada se devanseaza intotdeauna pe banda a doua, asa ca tu daca ai fi ramas pe prima banda (si nu ai fi un b2 lover cum se vede si din restul filmuletului) celalalt ar fi fost obligat sa te depaseasca corect si normal pe banda a doua. Daca erai pe un drum normal cu cate o banda pe sens si venea cineva tare din spate, te-ai fi dat pe contrasens sa-i faci loc sa treaca?..

 6. E simplu, uite-te la voturi….

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!