It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

29 comentarii

 1. O compilatie foarte interesanta nu ca altele de pe aici. Sper sa nu ajung prin locurile prezentate cu atatia „meseriasi” ai volanului!

 2. Unul mai meserias ca altul :)))

 3. Ha, am recunoscut cateva strazi din Voluntari, pe cea din prima faza mi-am facut eu praf masina in primavara. Tudor Vladimirescu cu Andrei Muresanu. Acum s-au montat bumpere…..

 4. Ce ii doare pe unii la p**a.

 5. Deci la faza de la 1:24 meseriasul ai fost tu. Drumul cu prioritate era la dreapta, iar cel caruia nu i-ai dat prioritate avea semnul de cedeaza trecerea celor care mergeau pe drumul cu prioritate.

  https://goo.gl/maps/VZjCZs2ctnn

  • Exact, cel cu cedeaza trebuia sa cedeze celor care veneau de pe laturile cu prioritate, adica autorului.

   Romanii le au cu soferia de nu mai pot. Ca tine gandesc multi.

  • Si ne mai intrebam de ce se produc atatea accidente… 🙁
   MrHollow, de obicei sunt foarte ponderat când scriu ceva pe aici, dar tu reinventezi codul rutier.

  • @MrHollow: Daca ai permis, du-te si-l preda. REPEDE!

 6. 1:09-1:19 nesimtitu’ lunii, tu , baiat finutz, ii faci loc sa intre si el bou-boilor!

 7. 2:30 asa parchezi?

 8. Care este faza la 1:22?

  • lol? altu’ care nu stie cum se aplica prioritatea de dreapta in intersectiile dirijate…

  • Florin nici tu nu ai dreptate. Nici macar nu e vorba de prioritate de dreapta. Prioritatea de dreapta se aplica in cazul in care ambii conducatori vin de pe drumul cu prioritate. Spre exemplu daca venea cineva din dreapta atunci autorul trebuia sa-i acorde prioritate. Aici e vorba de a ceda trecerea.

  • Daca drumul cu prioritate este cel de pe care vine autorul si se continua la dreapta(vezi indicatorul), sigur cel din stanga are cedeaza. Lol?

  • @aladdin da, 100% cel din stanga are cedeaza

 9. @magnnum – absolut toti pe care o sa-i intrebi de ce nu au acordat acolo prioritate o sa-ti spuna „autorul vireaza la stanga, deci trebuie sa-mi acorde prioritate de dreapta”

  LE: autorul vireaza la stanga, deci nu urmeaza drumul prioritar, asa ca trebuie sa-mi acorde prioritate de dreapta… asta spun toti. Pentru ca ei nu stiu cum si intre cine se aplica regula prioritatii de dreapta in intersectiile dirijate

  • @florin-Mai concret, ce vrei sa spui? De unde stii ce semn are Kia? Pune un tag cu strada sa vedem si noi, pt ca sunt drumuri in Romania unde cel care vine din directia coreenei au prioritate. 2 exemple sunt Cluj si Ploiesti unde sunt intersectii asa cum spun eu.

  • @edi10000 daca te uiti bine se vede semnul CEDEAZA vopsit pe drum.

   „Identificăm drumul cu prioritate, identificăm vehiculele care sunt pe drumul cu prioritate şi direcţia lor de deplasare. Acestea vor circula primele prin intersecţie. Soluţionarea punctului de conflict se face aplicând regula priorităţii de dreapta sau regula priorităţii speciale de trecere. Ultimele vor circula prin intersecţie, vehiculele care sunt pe drumuri sau drumurile fără prioritate.”
   Deci: mai intai circula vehiculele care sunt pe drumul cu prioritate, apoi cele care vin de pe alt drum. In acel caz, daca ar ajunge 3 masini in aceleasi timp in intersectie ordinea ar fi urmatorul: masina din dreapta autorului (indiferent de directia de deplasare), autorul, masina din stanga autorului.

  • @edi10000
   Chiar sunt curios care este intersectia aceea din Ploiesti, unde drumul cu prioritate isi schimba directia catre dreapta, dar prioritate are cel care vine din stanga. (privind intersectia exact asa cum este vizualizata in clipul de fata).

  • @edi1000, nici eu nu te cred. Cum sa fie posibil ca ambii care intra in intersectie sa aiba semnul de drum cu prioritate?!? Si prespunand prin absurd ca ar fi asa, atunci autorul ar avea prioritate de dreapta. Dar s-ar busi masinile intr-o veselie acolo.

  • @florin, autorul trebuie sa acorde prioritate de dreapta celor care vin din dreapta, pe drumul cu prioritate, indiferent cum continua respectivii in intersectie. Dar cei din stanga ce prioritate de dreapta sa ceara cand ei au masina venind din dreapta? Nu vad de ce ar gandi asa, parerea mea e ca aplica ‘prioritatea de drum drept’

  • @alladin – pai tocmai, e prioritatea de drum drept vs vireaza stanga, deci pierde prioritatea. Asa spun toti, virezi la stanga trebuie sa-mi acorzi prioritate, ei nu concep sa existe situatie in care un auto care vireaza stanga sa aiba prioritate

  • radumanea1

   edi@ uite ce vede cel cu KIA
   https://www.google.ro/maps/@44.453568,26.1419213,3a,75y,66.32h,112.34t/data=!3m6!1e1!3m4!1sg1GIYl95q4N0SsOk6RFT5g!2e0!7i13312!8i6656?hl=ro

   asta e linkul, nu stiu cum sa-l pun altfel. Poate ma ajuta cineva.

  • Multumim de link, dar era oricum evident dupa indicatorul autorului.

 10. @edi – te uiti pe INDICATOR, te uiti pe panoul aditional si de acolo deduci semnul intalnit de KIA, la fel KIA intalnind indicator CEDEAZA si panou aditional TREBUIE sa deduca, ca autorul si masinile din fata lui intalnesc indicator PRIORITATE. De aia se monteaza si aditionale, ele clarifica total cine e pe drum prioritar, cine e pe drum neprioritar, intre ce directii se aplica prioritatea de dreapta si care este ordinea de trecere… bine, asta presupunand ca esti sofer si iti respecti obligatia de a interpreta semnalizarea rutiera existenta la intrarea in intersectii.

 11. Ti au aparut neprihanitii sa comenteze cum stationezi tu neregulamentar ..

 12. Daca Kia are marcaj de cedeaza, lucrurile sunt clare.

 13. …intradevar,parcarea este aiurea rau dar ma chinuiam sa descarc ceva heavy din portbagaj direct la destinatar

  … kia are cedeaza,eu facand stanga acolo nu trebuie sa acord prioritate decat celor care vin din dreapta,este o zona pe care circul destul de des si o cunosc f bine…sau pun iar burta pe carte sa mi acoper eventualele lacune

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!