Scos în șanț

Adăugat de Soft EDU
Raportează ca șters! 26

Scos în șanț în urma unei manevre bizare. Filmarea e slabă, distanța a fost mare. Touși, ceea ce trebuuie să se vadă, se vede. Între Sânandrei jud Timiș și Pesac, intrarea un Carani, 6 februarie 2024, ora aproximativă 13:50.

Poate ti-e de folos, MH-ule …
Update: i-a fost de folos, victima a fost gasita, a primit filmarea. Avea un copil in masina, sunt toti ok.

Update 2: La politie am dat declaratie de martor, cu filmarea atasata. Nu va feriti sa pierdeti o ora pentru cineva care face asa ceva, si mai ales PLEACA mai departe fara nici o problema.

8 comentarii

 1. Uff… Cum a fost asta… :O Ce-o fi fost in capul celui care a incercat depasirea?!?

  PS: Cu toate bunele intentii, parca nu era OK sa fie afisate numerele de inmatriculare in titlu / descriere (ceva reguli legate de GDPR…)

  • Numerele au ajutat sa fie identificata victima si sa primeasca filmarea.

  • Sînt publice, coane, și tocmai pentru aia folosesc, la identificare, altfel le puneai în portbagaj prin lege…

 2. Euro Driver King

  @Cip – Care este rolul numărului de înmatriculare al unui vehicul sau un număr de inregistare al vehiculului? De exemplu avion, mașina, vapor… Este un număr public care ajuta la indeficarare cui aparține. Este public.

 3. Felicitari ca ai ajutat. Ideal ar fi fost sa te opresti tu chiar atunci la victima si sa te asiguri ca sunt in regula. Dupa aceea puteai sa ii dai direct filmarea si/sau numarul de telefon, fara sa te bazezi pe faptul ca probabil va merge la Politie. Daca nu ar fi mers, sau daca nimerea un politist mai lipsit de chef de lucru in acea zi, poate nu l-ar mai fi chemat nimeni pe idiotul ala sa dea explicatii si sa fie sanctionat.

  • Pai chiar a fost ideal: primul reflex a fost sa opresc camera, ca sa nu suprascrie fisierele – nu stiam daca nu cumva cardul e la limita: de acolo tremuratul camerei, o oprisem ca sa ma asigur ca inregistrarea ramane. De aia nu vezi ce am facut imediat dupa.

   Omul s-a intors dupa Skoda, nu a sesizat ca am oprit langa el ca sa fac fix ce spui tu. Adrenalina, socul in urma evenimentului, e clar sper.
   FB a facut restul: filmarea si numere auto postate au dus din tag in tag la sosirea victimei pe pagina respectiva. De aici e simplu: am mers impreuna, el sa depuna plangere, eu sa dau declaratie de martor intarita de filmarea atasata declaratiei.
   Acum vedem ce spune legea. Daca spune rau, sunt linsitit ca am facut ceea ce am crezut eu ca e bine sa fac.
   Ah, spunea Politia ca acum au temei sa solicite filmarile de pe camerele publice. Vedem ce urmeaza.

  • Ah, ok. Scuze, nu vazusem ca victima a plecat de acolo imediat. Credeam initial ca ei au ramas in sant, iar tu ai trecut pe langa ei, si ai mers ulterior la Politie.

 4. Update: 60 zile suspendare permis pentru conducere pe contrasens.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.