It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

8 comentarii

 1. Nu stiu ce sa zic! Aici la noi la Pitesti e pe dos: din 5 masini una singura stie sa foloseasca banda de accelerare. Dar cica noi avem o scuza 😀

  • Cum asa? sau asa?

   Daca stau sa ma gandesc, ai dreptate, e destul de bun procentajul celor care respecta banda de accelerare… unii sar direct pe autostrada din reflex. 🙂

  • Nu-ți face sânge rău, ce descrii tu in clipul cu reflexul se întâmplă si la „case mai mari” (i.e. Germania)… 😁

   Mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori ca cel din spatele meu de pe bretea să intre imediat la începutului benzii de acc. cu aprox. 60-70 pe B1 (si evtl. să-l facă pe cel care vine din spate să frâneze) si apoi să accelereze in asa fel încât eu să n-am loc de el cand vreau să mă bag… Măcar aici au mica „scuză” a liniei discontinue intre banda de accelerare și B1.

  • Dacă ar fi fost linie discontinuă nu aș fi comentat nimic.

   În Germania mi s-a întâmplat să respecte toți regulile la o intrare… În România doar o dată și eram 2 mașini 😃

  • Da… aici am impresia că nu este vorba de nesimțire sau prostie, ci cumva de o „frică” inexplicabilă – că nu mai apuci sa intri… deci cum vezi că ai ajuns paralel cu autostrada, dă-i și luptă să tragi stânga de volan 😄 (Ce-i drept, unele benzi de accelerare continuă în banda de urgență, unele continuă… în parapet 😁 Dar sunt totuși destul de lungi)

  • E vorba de un reflex idiot format din lipsă de educație (forțată sau voluntară). Nu au fost nici pedepsiți pt asta, majoritatea autostrăzilor la noi sunt cioturi pe care se intră și se iese la capete deci nu are cine să vină din spate și în multe situații se aplică prioritatea de mașină aparent mai scumpă, mai rapidă, de „regulile sunt pt fraieri” etc.

 2. Tot e bine, s-a „întins” puţin. Ce ne facem cu ăia care se aruncă direct pe B1?

  • Daca mai lasam 15 secunde era la 100m in spatele meu… cei din fata mergeau cu 110-120, nici el nu a ajuns la limita de viteza. El doar nu a avut rabdare, e prea important pentru reguli.

   Sunt care sar si direct pe B2… ca despre cei care sar direct pe B1, daca o fac destul de repede asta facem 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!