Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Mici pățanii mediteraneene

Adăugat de Kor
Raportează ca șters! 52

Nu e cu sange 🙂
Actiunile se petrec in sudul Frantei si in Spania, in august – septembrie 2015. Daca uneori vedeti alta data (2013) – e o eroare a camerei video, care se resetase la data si ora de fabricatie fara ca eu sa-mi fi dat seama.

ATENTIE!  Poate sau nu sa conțina urme vagi, pe undeva, de limbaj ROGVAIV 🙂

Recomand vizionarea la rezolutia 1080p HD.

12 comentarii

 1. @Alexandru Lis (FB) – stai linistit, eu mi-am luat permisul pe bune. Ce zici tu e valabil in Romania, si in alte cateva tari din Europa de Est. In alte continente n-am fost cu masina, deci nu stiu.

  Dar am precizat clar ca in vestul Europei legislatia e altfel, din punct de vedere al „devansarii” (termen care, de altfel, nu se regaseste in nicio legislatie, nici macar in cea de la noi).

  Stii, e o obligatie elementara sa te interesezi de diferentele dintre regulile de circulatie din tara ta si cele din alte tari unde vrei sa te duci cu masina. Stiai ca in Croatia (dar si in multe tari europene) esti obligat sa circuli cu luminile de intalnire aprinse oricand, oriunde, in orice ora a zilei? Sau ca e obligatoriu sa-ti pui vesta reflectorizanta (obligatorie si ea) daca vrei sa cobori pe stanga din masina oprita involuntar pe autostrada, drumuri expres si drumuri nationale? Nu eu, ci tu mai ai de invatat pana sa fii in stare sa conduci un autovehicul prin lumea asta, nu doar in weekend, la socri, pana la Lehliu Gara si retur, da?

  Stiai ca in Marea Britanie, Irlanda, Gibraltar si Malta (asta numai in Europa) se circula pe stanga? 🙂

  • Lasa-l pe nenea Lis ca nu a condus niciodata in afara. 🙂

  • Dupa comentarii pare ca nu a condus nici in tara… 😛

  • @Danton : Nenea Lis recunoaste ca nu a condus in afara tarii, dar totusi isi da cu parerea si bate campii. 😀 Taci daca nu stii ceva.

  • privernezu

   ” in vestul Europei ” …. in Italia este permisa devansarea , si bineinteles exista obligatia sa folosesti banda libera cat mai din dreapta . https://www.youtube.com/watch?v=pljk0fhMKjc

  • @pivernezul – Italia e in sud 🙂

   In fine, ideea e ca sunt multe tari europene in care legislatia e diferita de a noastra. Si nu neaparat in rau 🙂

  • privernezu

   @kor si noi unde suntem ? nu de alta dar zic astia ca suntem in est si nu as vrea sa fim in sud :))) app paralela 45 trece si pe la noi si prin italia 😀

  • E vorba mai mult de specificul istoriei si culturii europene, care e destul de clar separata Vest-Nord-Est-Sud-Centru. Pe unde trece paralela 45 nu conteaza 🙂 Paralela aia trece si prin Asia sau Ametica, la o adica.

 2. Nu mai e Schengen ce a fost din cauza maerlor migratii care nu mai au loc doar in Africa. 🙂

  • In august, anul trecut, am prins „primul val” de refugiati, cei mai instariti, cu acte in regula, pe care ii luau, cu masinile, rudele sau amicii stabiliti in Europa de vest tocmai din Turcia sau Grecia. Am stat 5 ore sa trec granita dintre Serbia si Croatia. Peste 10 kilometri de masini, pe 3 coloane la punctul de frontiera. Trei sferturi erau masini inmatriculate in Elvetia, Franta, Germania, Olanda sau Belgia. Si toti ocupantii masinilor, umplute pana la refuz, erau clar din Orientul Mijlociu.

  • Tu ai avut noroc, eu am stat 11 ore la granita si deja ne sufocam de la noxe 🙁 Daca nu ardeam gazul aiurea pe drum, te prindeam din urma 🙂

   PS: Nu am apucat sa vad clipul asta pana azi, rusine mie 🙁

 3. @Kor 0:44 A fost foarte aproape, se vede usor si pe filmare 🙁
  1:17-1:28 Foarte corect procedat. 1:52 Ha-ha, se mai circula inca cu „deux chevaux”-ul? 😆 2:30 Aceea e cea mai buna strada pentru un „назад” original 🙂
  Mi-a placut filmul +.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.