It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Microbuzul fara lege + alte faze

Adăugat de Alex
Raportează ca șters! 64

Un profesionist cu pasageri depaseste fara lege dupa care imi face si semnul pacii + alte doua faze light din trafic.

Ce mai caută lumea:
 • faze cu @7

11 comentarii

 1. Ti-ai facut doua prietene :))))

 2. Semnul pacii ? Adica si-a cerut iertare ? Nu am observat ! Eu stiam ca se clipeste din avarii.

  • Semnul pacii,adica acela cu degetul mijlociu drept si orientat in sus iar celelalte 4 indoite 🙂 Adica semnul mitocanului,in acest caz,la volan.Ce le-as mai rupe eu degetele mijlocii la astia si le-as mai indesa in kur la fiecare! +.

  • la 0:15 scoate mana pe geam si „multumeste” in ton cu manevra…

  • Eu vizionez filmuletele pe TT fara sonor, de mai multa vreme. Intr-un timp renuntasem sa mai intru pe site din pricina „poluarii verbale”. Totusi, mai este cate ceva de invatat si sunt cativa useri care chiar imi plac, le urmaresc clipurile cu interes. Dupa raspunsul lui @7 Sins am reluat filmul cu sonor si mi-am dat seama de situatie.
   Cred ca pt f multi condusul este placere si relaxare. Eu asa simt. Dar nu inteleg si nu cred ca voi intelege vreodata cum pot unii oameni sa-si distruga aceasta bucurie, enervandu-se peste masura, vorbind urat, jignind si fiind agresivi cu ceilalti participanti la trafic. Chiar nu inteleg de ce nu se poate vorbi frumos si calm, civilizat. Oare ne costa ceva ?

  • pizma_n22

   Nu toti soferii au acelasi temperament la volan,doar suntem oameni,mie de exemplu imi place sa conduc,dar imi cam sare mustarul cand vad faze naspa ale celorlalti si care ma sicaneaza si ma descarc in masina proprie si personala cu cateva vorbe de duh,am primit si mustrari din partea unora,dar nu poti sa te schimbi ca doreste unul sau altul si care e farmecul sa editezi formatul original filmat,doar ca sa dea bine,daca aceloe videoclipuri nu iti plac,nu te uiti,sau faci ca inainte,dai sonorul incet.

 3. robwin_75

  Boi si vaci sau vaci si boi !!!

 4. „Departe„ era trecerea de pietoni de vaci, oups scuze, de cele doua doamne.

 5. @Alex 0:10 Idiot depasitor pentru care nu conteaza absolut nimic, nici marcajele de pe drum, nici pasagerii pe care-i transporta. Mai scoate si degetelul ala in plus … la aerisit 🙁
  La ultima faza, aveau trecerea pentru pietoni la cativa metri distanta, dar … mai bine-i pe mijlocul drumului ca te feresc soferii 🙁
  +

 6. Dubita care depasea, era de la mine, din comuna Moldovenesti, jud. Cluj.

  Si da, e un dobitoc… O sa-i zic ca a devenit star pe internet

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!