It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Micul (nesimtit) gigant

Adăugat de big_brother
Raportează ca șters! 21

In timp ce ma asiguram in oglinda din dreapta ca sa schimb banda, Matizul din fata opreste ca sa vireze stanga. Am avut loc la limita intre el si masina din dreapta (claxonul este al meu).

15 comentarii

 1. Imi place de tine, vrei sa schimbi banda dar nu se aude nici o semnalizare. Semnalizarea se aude doar la final cand virezi dreapta de pe b2 si jumatate din b1…

 2. V-TEC kicked in 😀

 3. Probabil e linie continua acolo (se vede greu in filmare) si nu avea voie sa faca stanga, corect. Merita deci un claxon si postat pe net, corect.

  Dar sa zici ca ai avut loc la limita intre el si cel de pe banda 2 mi se pare putin exagerat. De ce?

  1 – Cum a zis si verdenpom: nu se prea aude nici o semnalizare
  2 – Si cu/si fara semnalizare, te-ai bagat peste cel de pe b2 fara sa-ti pese de respectivul
  3 – Matizul a inceput sa franeze si sa semnalizeze cu mult timp inainte sa se opreasca de tot. Deci nu a oprit chiar asa brusc sa te ia prin surprindere.
  4 – Ai claxonat doar dupa ce ai trecut de el. Asta a fost cam inutil asa.

  Concluzie: Data viitoare mai putina talpa si mai multa atentie in fata ta la ceilalti participanti in trafic, si mai ales: nu te mai sui pe altii care circula corect, ca sa evitu tu un obstacol care nu l-ai vazut din timp, ca daca-l loveai pe cel de pe B2, tu erai singurul vinovat si puteai plange mult si bine ca matizul este vinovat moral ca a facut stanga unde nu are voie.

  Eu minus (-). Mai multa atentie, ca n-a fost nimic ce nu putea fi prevenit cu putina atentie.

 4. baga un link de pe google maps sa ne dam seama daca e linie dubla continua sau intrerupta. totusi cred ca ai cautat material de pus pe TT

 5. AradeanulDinUK

  ce ai facut tu a fost un „slalom” :)…trebuia sa opresti, ai avut timp …pur si simplu te-ai urcat peste colegul participant la trafic de pe banda 2. ai un – pentru ca nu ai gestionat corect situatia!

  si inca ceva…chiar daca e linie dubla continua…si cel cu Matiz greseste..nu iti da dreptul sa faci si tu o greseala doar pentru ca el a gresit!

 6. mariusikk

  Esti penibil bai bigbrother. N-ai nici o treaba cu soferia pe semne. Adica tot tu il claxonezi pe ala cu Matziul in loc sa fii tu claxonat de cel pe care te-ai suit. In locul tau n-as mai posta aici si nici n-as mai folosi masina decat ca pasager. Asta e, nu toti sunt calificabili pentru volan.
  Pai tu il scoti p-ala vinovat (daca l-ai claxonat) pentru ca face stanga intr-un mod absolut normal chiar daca poate pe linie continua, dar:
  SEMNAL DIN TIMP
  FRANARE LENTA
  Pe cand tu, cica te asigurai in oglinda din dreapta. Pai cat iti ia bai nene sa te asiguri in oglinda ca intre momentul semnalizarii lui si momentului inceputului de franare pana ce ti-ai luat tu ochii in oglinda au trecut 5-6 secunde.
  Daca tu stai 5-6 secunde cu ochii in oglinda pentru o schimbare de banda e cam grav, ori ai nevoie de un control oftalmologic, ori esti putin inconstient. In 5 secunde in fata ta se pot intampla multe.

 7. big_brother

  Am negociat faza in asa fel incat sa nu-l pun in pericol nici pe cel de pe banda alaturata (dovada ca nu a claxonat, pentru ca a simtit actiunea si mi-a facut loc) si nici sa franez brusc in spatele Matizului si sa opresc intreaga coloana de pe banda a 3-a in spatele nostru. M-am bagat intre benzi numai dupa ce m-am asigurat ca am loc si nu-i incurc pe ceilalti. A fost alegerea mea, daca as fi vrut sa opresc, ma opream.

  In afara de asta aveti absoluta dreptate, conduc ingrozitor! Cred ca am o armata de ingeri pazitori de n-am patit nimic pana acum. Va veti convinge de asta din episoadele viitoare!

 8. ingfrancisc

  ala ti-a facut loc ca a vazut bizonul in trafic … 🙂
  minus

 9. @big_brother, se pare ca esti unul dintre cei care au propriul cod rutier. Din pacate …

 10. Astharoth

  Bolovan hondar 🙁 .. chiar nu ma asteptam.
  @verdenpom – semnalizarea la honda e f silentioasa, cateodata o uiti pornita/uiti de ea.
  @JustMe – nu are vtec 🙂 [ cred ca e civic EJ 1.4is, non-vtec ca nu merita]

 11. @Astharoth – Eu inteleg ce zici tu, dar nu se aude nici un zgomot de maneta apasata la inceputul clipului. Spre final se aude cum apasa maneta dupa ce face manevra lui peste.

 12. big_brother

  Astharoth, mi-ai facut ziua mai vesela la faza cu non-vtec si EJ 1.4. Te rog, scoate emblema Honda de la avatar ca te-ai facut de ras! Am si eu una la fel, tot rosie, pe grila din fata si nu vreau sa-mi amintesc de tine si de ineptiile tale de fiecare data cand o vad!

 13. Astharoth

  big_brotherE du-te acasa ca te faci de ras 🙂 mai ia niste ore de condus.

 14. Chris_307

  Strada Sergent Ion Iriceanu, tot sectorul de drum este cu linie continua.
  https://goo.gl/maps/xPrQl

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!